Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ILI JOS BOLJE - DA SU VLAST U SRBIJI !!!!
VESNA PESIC , NATASA KONDIC , SONJA BISERKO , PETAR LUKOVIC , CEDOMIR JOVANOVIC , PETAR LUKOVIC ..... POZELIO BIH DA SU SARAJLIJE .
Hvala ti boze... Ovo je sjajna vijest,tko zna mozda nekim cudom razum (ono malo preostalo)ipak prevlada i konacno sve se pocnu ponasati kao ljudska bica a ne gomila neotesanih i necivilizovanih egoista i bolesnika.. Da ne zavrsim komentar na ovako ruznu cinicnu notu,ja vjerujem u ljude i ovo je jedna od boljih vijesti..pozz..
Prelepa vest i samo dokazuje \"jeste\" ono sto znamo. Da se ljudi dele na lose i DOBRE,ma koje regije nacije ili vere bili. Saradnjom normalnih gradjana se mogu pohvatati akteri i pocinioci strasnih zlodela iz \"vihora devedesetih\"... A mene \"moja\" Anakondica napada,da smo svi \"zlocesti sa ovu stranu Drine\" :(...
bas lijepo