Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fejsbuk je zlo
samo budale stavljaju slike djece po fb
Sva sreća pa sam elektronički nepismen, a u prilog mi ide i to da me još ni jedno dijete ne zove; - tata!;)
Mene su moji plašili "daćemo te ciganima" a na kraju i dali istima. Ovi me odmah vratili sa komentarom, "ters djeteta u p.m.".
...Pretraga sa softwareom za prepoznavanje lica je vrlo jednostavna - ubaci se fotografija osobe i u rezultatima se prikažu one koje su joj najsličnije............kako ste vi to samo strucno objasnili -mora da ste angazovali nekog IT strucnjaka ili ste sto sami skontali
Kako roditelji mogu biti toliko glupi da stavljaju slike svoje djece na Facebook? Malo koji roditelj danas to ne radi. Pamet u glavu.
Da ja imam 500 prijatelja koji žele meni i mojoj djeci svu sreću ovog svijeta. Da ja samo želim da pokažem 500 mojih prijateljax500 njihovih prijatelja kako imam zlatnu dječicu. Uf zaboravila sam zašto. Ja sam dobra i glupa majka.
Eto vam fejsbuk, polako biće toga još.
Ma fb je kriv za sve. Fb u Hag poslati. Namah.
Što koristiti Facebook; napraviš fino profil na Klixu i mirna Bosna...
Dragi Dorn i kad bi se mogli unijeti podaci pola ovih glavnih sto laprdaju po Klix-u od stida ne bi unijeli. Ovo je jako na jeziku kad su anonimni. Cast onima koji su rijeciti i mimo ovog.
najjaci su danasnji roditelji pogotovo majke hahahah
Ja nemam slika djeteta na fb a majka sam. Jesam li najjaca?
-Koji crni softver, Google Images ima opciju pretrage po slici.