Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz tebe smo svi iz BiH nadamo se sretnom zavrsetku!
Ne s*ri UZP trolu
Matej je vjerojatno upao u rijeku, kad je isao vrsit nuzdu, jer je bila guzva u toaletu. Bio sam i ja tamo proslih godina i isto isao pisat van kluba. Koliko se sjecam ona ograda smjesna, pola metra visine, moze past i dijete a ne covjek. Ne znamo, je li ga netko gurnuo u rijeku, ili je bio pod dejstvom opijata i alkohola. Treba ga pronac sto prije i izvrsit obdukciju. A ovi islamizirani Srbi, nek ne pisu gluposti i obitelji ne prave jos vecu muku i tragediju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadajmo se najboljem
Prema nezvaničnim podacima, zaputio se ka centru Beograda i pokušao da zaustavi taksi. Daće Bog pa da je sa nekom curom.
Tesko roditeljima,nadam se sretnom kraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka policija radi svoj posao.Javnost je obaveštena i to je dobro da se brže dođe do nekih informacija.Pratim šta se piše po ostalim portalima i dosta su korektni.
Bože nedaj ni jednom roditelju da djete izgubi, nema teže nesreće, molimo da se pojavi živ i zdrav....
Bože nedaj ni jednom roditelju da djete izgubi, nema teže nesreće, molimo da se pojavi živ i zdrav....
Meni stvarno nisu jasni ti hrvati koji idu kao nešto turistički u zemlju u kojoj se ubijanja slave???
Jedi govna
Kako je ovo tužno, da mu bar neko može pomoći, olakšati
Koliko bi jos stradalo nevinih ljudi da 1999 Nato nije bombardovao ovo divlje krvolocno Balkansko pleme
Šta ima debilu narod, ako je upao u vodu ili zbog par majmuna sve ljude nazivaš, bilo je na, svim stranama a meščoni da si i ti sličan njima. Majmune koristiš tuđu muku da svoje frustracije liječiš i mržnju gade, nemoj da nas normalne bosance uvlačiš u svoju bolesnu maštu
Nedao dragi Bog nikome. A neki pričaju o Ratu.
strašno. nadam se da je decko ziv i zdrav i da ce ga pronaci uskoro. ne dao bog nikome.
Matej Peris je zavrsio u cevapima,Srbi svoje ubijali i od njih pravili cevape a da to neurade sa nesrbinom.
@takomako @Qemalji @BosnjackiUnitarista @SaDrineMerhaba @MustafaHaradinaj @Gradzaninbh123 @VukSaVucjaka@UmjereniCetnik @OkorjeliUstasa @OficirVRS @HVOBojovnik @Bulevar @mrExxerr @lalegator @Qemali99 @DoktorAalban @Twenty4Sevenn @RajaSaSokaka32 @CitamouA4 @Svevisnjibog @Sinatra @TuzalnskiRambo @Derime @Diplomatic12 @Qemalji @RBiHSe Sere…………. Servine pokatoliceni sto glumis Bosnjaka, Servina, SDA, SDP, NS, NiP bota…….PROVIDAN SI
prestrasno.. uhh.. nadam se da je ziv
gde ce kod Srbadije da ide?
Ubijen 100%,cetnici ubili svoga u Banjaluci Davida a da neubiju Hrvata.
Iskreno se nadam da će pronaći jadnog momka. Daj Bože.
Gurnuli ga u Dunav kad su čuli da je iz korvatske
Da bude dobro. Tamo ne treba ici nikad.