Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova parada bolesnika stvarno hoce da napravi robijase od normalnih ljudi. Sta je ovim hajvanima iz vlada??? Kako imaju obraza od nasih para da placaju obezbjedjenje parada bolesnika i kretena!? Toliko lijepog kamenjara po svim bivsim republikama ex-yu. rodile zmije ko u prici. Tamo pa paradirajte koliko hocete. Kanite se vise carsija i gradova jer to nije za vas!!! Stvarno treba pognjaviti tu gamad i da vise ne prave probleme!!!
Avetinje.... Parada ponosa, pa vi samo izazivate da vas drugi mlete. Budite pederi (bolesnici) za sebe, niko vas ne dira, ne znam koji moj to zelite masovno pokazivati. Vi ponosni sto ste drugaciji........e imate na sta i biti ponosni.
Kometar su ocijenile dvije normalne osobe i jedan peder.
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja
reko sam ja da ce bit boksanja...samo jos da bude i direktan prenos. UH
...a, đetići su to...
Ko da bi ih neki drugi "domaci" bolje tretirali.
Nu đavoli s njima, *** im oca u guzicu pedersku :)