Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nishta cudno ni neobichajno od Mesicha-BiH-a je sama sebi najvechi neprijatelj,i vjechito je i bila u okruzenju ili u susjedu izmedju dava neprijatelja,i to zbog geografskog polozaje i kada bih stalno nastojala da izbjegne>neizvodljivo je,i tako da Veliki gospodin predsednik Milorad dodik,nema nikakve veze stime!Bog-Blagoslovio,Lijepu nashu\'REPUBLIKU SRPSKU\"
Nishta cudno ni neobichajno od Mesicha-BiH-a je sama sebi najvechi neprijatelj,i vjechito je i bila u okruzenju ili u susjedu izmedju dava neprijatelja,i to zbog geografskog polozaje i kada bih stalno nastojala da izbjegne>neizvodljivo je
Nishta cudno ni neobichajno od Mesicha-BiH-a je sama sebi najvechi neprijatelj,i vjechito je i bila u okruzenju ili u susjedu izmedju dava neprijatelja,i to zbog geografskog polozaje i kada bih stalno nastojala da izbjegne>neizvodljivo je
@Političar Što se tiče Brčkoga - naravno. Ali karte su najmanje bitne. Granice federalnih jedinice su također nebitne. Bitno je da sva tri naroda imaju svoje institucije, da prikupljaju vlastite poreze i žive od vlastitoga rada. Da se osjećaju sigurnima u BiH i zaštićenima od preglasavanja. Da se prestanemo baviti nacionalnim pitanjima i da to napokon rješimo kako bi smo pokrenuli gospodarstvo i živjeli ko sav normaln svijet. A sve to ponavljam u sklopu granica Bosne i Hercegovine.
Ti si Stipe na svu sreću političar prošlosti, osvedočeni srbomrzac, bivši, po zlu zapamćeni poglavnikov sljedbenik. Razbio si Jugu pa se hvalio zbog toga, a sad pusti Dodika i RS na miru. Kakav god da je bar je ljepši od tebe, ti valjda imaš i taj kompleks. Bogu hvala ti si bivći a o takvima ne treba trošiti riječi. Djubre ide na smetlište istorije.
Obrati se Iranu, Saudi Arabiji, Turcima i Amerima, vi ste surovali sa njima i oni vam slali teroriste, hodze, dzamije, pare...a od vase strane i preko tvoje ustasije dobro primani. Prema tome, ni jedne vise.
I gle ko prica o terorizmu??? Onaj ko je uvezao teroriste u BiH!!! Ebi ga, krepali alija je imao dobre veze sa njima jos za Tite!!! Oni su mu isfinansirali rat. I sad on to pokusava uvaliti Dodiku. Mars tamo, ebo te krepali poglavnik!!!
Dalje, sad bi Srbi trebali da se isele sa svojih vijekovnih ognjista, i to samo zato da neko ne dobije palestinu??? Za zalbe i predstojbe se obrati u Istanbul, ebi ga...pitaj ih sto nam stvorise palestinu onomad jos. U prijateljskom cavrljanju, dok dogovarate kakve psine Srbima, uz kahve. Dok dogovarate povratak osmanlija. Eh...Zar ti nije dovoljno sto su iseljeni da bi ti imao etnicki cistu ustasiju??? Malo skromnosti jednom penzioneru ne bi skodilo. Tebi, bivsi poglavnice, ne treba mnogo za penzionerske dane, malo mlijeka i zitarica za urednu probavu, potpomognuto nekim sredstvom iz apoteke, i neko ko ce ti pomoci da obujes papuce. Vise ti nista ne treba. Mani se ti sada politike, tu si i previse zas.rao!!! Dosta, brate, i previse. Trebao si zavrsiti u Hagu, ali nisi, jer te vlasnici stala stite kao jednog od boljih konjusara, ali nek ti Onaj Gore sudi!!! Valja Bogu na istinu, priblizava se sve vise i brze!!!
Baljezgarije ovog senilnog starkelje niko vise ne slusa. A ako ima neko da slusa, i sa unitarnom ce dobiti opet palestinu, samo malo vecu. A o tome je ovaj zajedno sa danke deutschland i debelim prascem kolom, trebao misliti kad je rasturao Jugoslaviju. Da se neko bojao palestine, ne bi dovodio mundzose tu i glasao za aliju krepalog, ciji program islamska deklaracija radikalizuje muslimane i pravi drzavu iskljucivo muslimana. Dalje, ne bi priznavali kosovo itd. I na kraju, primi ti sebi, Mesicu, sve iz federacije, pa nece biti palestina. I onako ste sklapali federacije i konfederacije, vezali zastave sa onim zelenim, i napadali zajednicki Srbe. Dok se niste medjusobno pokrkali. Toliko ti od mene, sretne penzionerske i senilne dane, zelimo ti uz pjesmu: dabogda ti zmija oci ispila!!! Jedna iz tvoje mladosti, ako se sjecas. Ili srednjeg doba, bolje receno. Bivsi poglavnice.
Ubrzo ce javiti amerikanci, kako se dIK objesio, ili srusio se avion mu. To je kraj price o PC-u
Ovi sto zagovaraju \"treci\" neka prestanu sa podvalama kako eto i bOsnjacima treba \"federalna jedinica \" ili entitet, i da Mesic ovde vrijedja nekoga, samo zato sto ga vi mrzite jer je protiv vaseg \"treceg\". A Bosnjaci svjet vam je fino priznao republiku koju ste prokockali, dozvolili ste da vam jedna mumija Tihic dovede drzavu u pitanje. Samo vi ispijajte kafe i trpite lesinare iz sopstvenih redova, neki ljudi se citav zivot bore da dobiju drzavu a vi je u miru prokockaste. Samo od vas zavisi hoce li biti BiH ili nece. Trazite ono na sta imate prava zajedno za lojanim gradjanima BiH. Sve ostalo je utopija.
Stipe se malo zeza sa inostranim novinarima, prodaje im tragediju na koju su vec navikli kad je rijec o Bosni. No, ono sto bi se upravo desilo ako dodje do odvajanja Srpske bi bilo mnogo tragicnije i bolnije za Evropu nego za Bosnjake. Odvajanjem Srpske u FBIH bi bila otvorena vrata nekome da intervenise a to bi ovoga puta, bez ikakve sumnje, bila Turska. Znaci, posle odvajanja RS slijedi dolazak turskih vojnih snaga u Federaciju i Brcko pa onda neka se odvaja ko bude imao za to mud.a.
ah, dok nisam zaboravio: religiju treba takodjer zabraniti. IZADJITE NA ULICE, bilo to u Sarajevu, Banja Luci ili Mostaru i pohapsite sve i jednog politicara koji je sirio neprijateljstvo i nejedinstvo izmedju juznoslavenskih naroda. URADITE TO ODMAH, u protivnom ce 2010 biti krvava i nezapamcena u istoriji Balkana - sve tome vodi.
Stranke sa nacionalnim prefiksom treba ustavom zabraniti, njihove lidere pobit ili zatvorit, ustavom kreirati stranke koje se klasificiraju po ekonomskim, socijalnim ili drustvenim pitanjima (oporezivanje, abortus, vanjska politika), uz to treba dozvoliti samo 3 stranke, i to konzervativnu, umjerenu i liberalnu, za sirenje nacionalne mrznje i netrepeljivosti treba odrezat kazne od minimum 10 godina, a strance treba silom protjerati iz zemlje...i gotova prica...onda sacekajte 2-3 godine, i plate i standard zivota u BiH ce se poduplati. Nikome vise nece pasti na pamet da propagira bolesne nacionalisticke ideje kad bude vozao BMW-a ili Mecku po ulicama svog sela...eto vam rijesenja Bosanskog pitanja, hebalo vas ono.
@POLITICAR:) sto mi se svidja tvoja propozicija: vratit ime nacije Bosnjanin,uh...pa ja ga cesto i pisem onak instiktivno...Bosnjanin,meni plaHo pase.:) BiH4EVER!