Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Siptari, bolje se vi pazite nove srpske ofanzive, Albanija ce vam biti tesna.
Eeee srbi srbende, batalite Kosovo Republiku, cuvajte ono malo sto vam je ostalo. Pazite jug Srbije (do iza Nisa), pazite se Vojvodine (ona sigurno ode) a o Sandzaku da ne govorim (Sandzak ce se C.Gori pripojiti kao federalna jedinica). Ponizeni ste do te mere da je i dno-dna blaga definicija vasem stanju, vaske sugave!!! Sejdiju (Kosovo) nije clan UN-a a bio u toj zgradi, koji KRALJ!!! Covek seta UNovom zgradom kao da je u sred Prishtine, a ti Jeremicu (Turcine) ne mozes ni na Kosovo i Metohiji bez dozvole gosp. Sejdiua da krocis. Eeeeh, sada vidi ko je ko na ovoj planeti, ali i sire ka nebesima ;-).
sjedi raso na vrh krsta jede gowna sa tri prsta
Rašo, tebe cemo uskoro na kolac...bez vazelina
strijelac@ Pa nije to Hag nego srpski sud.Opet ćete da plačete Amerima da vam pomažu da izbave vašeg Iliju.Vazelin za Iliju.
@Rašo Koji kreten, Bože moj. I, još se naslađuje oslobađajućoj presudi. A, jadnik, htio bi da bude drugačije.
postavili muslimana(vuk jeremic) da im brani Kosovo hehehe toliko o smrdima.
vijvodina se odcjepljuje
Ooooooooooo poturice jeste li tu?Jel ono sutra presuda Iliji kako ćemo da se nasladjujemo.Vazelin za Iliju.
HOCEMO I MI NEZAVISNOST jer sa ovom mrakom niko ne želi živeti!
haha bas vala.u brckom urlaju..bice brcko srce srbije haha ma joj ciganska nacija sta drugo ocekivat od njih...samo su smijesni i nista vise
srbija ko Nokia...sve manja i manja...hahahahah
hahahahahha kad se sjetim srbo-ch.etnicke propagande, srpske zemlje, srpske drzave, bivsa BiH, tzv Hrvatska... hahahhaha a ono sad bivsa srbija, tzv Srbija, Republika Kosovo, Drzava Kosovo helem sto su trazili to su i dobili svi prefixi poput bivsitzv koje su godinama sanajli, napokon su i dobili, ali na tzv svojoj i na bisoj svojoj zemlji. Kosovo je srce Srbije... dakle, Srbija nema srce, a ni mozga, jos malo pa ce i bez tijela ostati :D