Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali hajduk... svi oni koji su palili po BiH su bili gladni i žedni... ama da su zaiskali dalo bi im se da jedu i piju.. nije bilo potrebe za ratom...
pogledaj dom svoj, Anđele
Sve ovo treba sa izbjeglicama preko granice. Idite dobri ljudi, tražite sebi spasa.
milanoviću, yebo ti ja mater.
Nazalost puno je siromasnih i onih na rubu egzistencije u Srbiji,BiH i Hrvatskoj. Humanost treba pokazati prema njima a ne prema ovima sa ajfonima i eurima koji zele socijalu u Njemackoj. Jbt povezani su ko Nasa,sve znaju....kamo proci,kome se javiti i sl. Eno citam da se vec zale na hranu. E moja Evropo kad ti pocnu bacat bombe po trznim centrima imat ces vremena za kajanje.
zoltan vranka = pomađareni s*bin :D :D
Ismailj poturceni siptar
hehehehe s*bin = Turčin posbica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a abramovic 5 dana toci dizel iz 40 cisterni da se malo kurci jadranom...i neka mi neko kaze da je svijet pravedan i da onaj koji ga je navodno stvorio brine o svima nama jer smo mi njegova djeca...aha al u kUrcu.... i jos nesto levati, poslije ovog, nema drugog zivota.... ni faraoni nisu nista ponijeli sa sobom... ona zadnja kosulja nema dzepove...
Zato ljudi vjeruju da je "onaj svijet" pravedan, idiličan, vječan itd. al teško je u takve bajke povjerovat, iako bi bilo fino da tako nešto postoji.
zoltan vanka stara srpska obitelj
hehehe pomađario se mali s*bin :D
Ismailj, staro tursko ime.. ali zaista