Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne razumijem, sta treba da se dogodi, pa da Sarajevo izadje na ulice?!?!
@toki_voki izaslo je, za Novu godinu
Da svabe granice zatvore
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
meni je smiješno kako je svaki vučićev govor tako dramski isto kao da se obraća čitavom svijetu kome prijeti udar asteroida u zemlju za 24h sata a ustvari lik totalno nebitan i nesposoban da vodi jednu malu zemlju
@simasimau...kod Bakira cijenim jednu stvar - izjave daje dvaput godisnje. Vucic se pojavi u jutarnjem programu TV Pink, a do vecere jos triput. Rijaliti zvijezda
@simasimau jesi li jeo ludih gljiva!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u srbij.medijima nista o protestima .. sto ti je rezim... neka ovi nasi novinarcici vide sta je sloboda medija kod nas bar u dijelu federacije, pisu i rade sta hoce, ali u srbiji, rs i sl. nema toga ... rezim gori nego titin..
ne možemo mi u Sarajevu porotestovat, zima, snijeg pada, poledilo, a nemamo ni zdravstvenog ako nas pretuku
pozdrav beograde.samo ako se Dodik uvali među vas..bogami..neznam
ovo su setnje a ne prosvjedi neki jaki..vlast ih ne j...puno..ne znaju oninda protestuju. Vucic ostaje na vlasti
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom srbija je postala naisiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi i tako će dugo biti.
Ha ahahahhahhahah. Srbija je za vas tip civilizacije I. Sta sve ovde procitas, pa to je ludilo.
Rušenje Vučića znači i rušenje Dodika.Podrška beograđanima.
banKulin345 jebbali ti beogradjani mamu u dupe
a po čemu to? Dodik se lizao sa Tadićem a pljuvao po Vučiću, pa se ploča okrenula. A i ovi protesti su niđe veze, prvi izbori doživjeće debakl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako sada hoće da mijenjaju Vučka a ovi u dodiklandu padaju u trans kada čuju njegovo ime. Moraće se naviknuti na drugog.
Dodik i Vucic su dva diktatora i to svi mi srbi znamo, al kako ih skinuti sa vlasti kad su sve pokupovali, ucjenili, ponizili, osiromasili...ma zna to svako...al kako. Al nije nama srbima jasno kako i zasto Incko ne iskoristi Bonska ovlastenja i ne skine Dodika (a ima milion razloga i činjenica)
Sarajevo voli Bakire hheheh a Bake ga ne vadi
kontaju ako skinu vucica da ce biti bolji i da ce im biti bolje.Skinuli ste milosevica prije 20 godina pa niste dosli pameti nit ce te kad doci.Vama samo daj rata bolesnici
Bravo ljudi koji mislite svojom glavom, uvijek takve podržavam, Srbi su svakako bundžije, pa da vidimo...
A jest nam dobro
Svaka čast, samo tako
Bosnjaci vratimo se svojoj vjeri pravoslavnoj ☝ Mir Bozji, Hristos se rodi !
Ti u skladu s tvojim nikom(Glupson)!
I šta će da bude i da Vučić odstupi? Ništa. Njihova politika je uvijek ista, tu se neće ništa promjeniti. Imaju oni i gorih od njega.
Neka se recikliraju do besvijesti, dok ne dodju svijesti! Npr. Dodi ce promjene na vlasti u njegovoj "maticnoj" drzavi, zadati bar malo glavobolje!
@trir Pa šta se to promjenilo od Miloševića do danas? Apsolutno ništa. Jedino što ne smiju od amera da napadaju komšije, a da nije toga oni bi već bili i u Kosovu i u BiH, budi siguran.