Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želiš biti dio sjedinjenih evropskih država a kada ste bili pod papučom SSSR-a na Jadranu na plažama ste bili sirotinja koja je za bagatelu prodavala kreme za sunčanje. Veće bijede nije bilo od vas, Čehoslovaka tada, Poljaka. Tadašnji Jugoslaveni su za vas bila gospoda pour exelanse a sad vi bivše komunjare glumite ponosan narod. Da vam nije SAD-a jos bi bili bijeda kao u ta vremena.
I danas su sirotinja vjeruj mi. Gadna nacija. Nikad ne vidjeh da se neko toliko mrzimkao madjari izmedju sebe
Da ali bili pod okupacijom Rusa!I Madjari jesu ponosan narod i veoma lojalan drzavi!Odziv na mobilizaciju procentualno bio veci Madjarra nego Srba i to dosta veci majstore!I najveci uspjeh srpske politike je dobrosusjedski odnosi sa njima!
Pa ovaj i ceka da se zapali Balkan jer mu je cilj kako je i vise puta javno govorio da uzme pola Hrvatske i Vojvodinu. Teznje Madjarske da udju u Hrvatsku traju dugo dugo. Cak je predstavio i kartu Madjarske sa dijelovima Hrvatske i Vojvodine
Pa dobro i hrvati su isti takvi
Subotica je Mađarska.
Izgleda da kod ovog Orbana vazi pravilo sto veca glava ,veca i glupost.
MADJARSKA JE LEGLO FASIZMA U EUROPI.
Ovaj ceka raspad evrope da uzme dio hrvatske i vojvodinu...Vucic sa njim nek šuruje...
Vucic mu pusi karu svom dugaru!?
idiotizam i glupost je ovakve vijesti uopšte prenositi i čitati.
Kao da si nekom bitan i tvoje mišljenje!
Previse se pustilo ovim malim beznacajnim drzavicama da jedu izme.
Putonova poluga zla: Orban-duduk-vucic-srbin u hrvatskoj koži milanovic.
Nitko ne govori da je zapad savršen, ali Putinova, Orbanova i Vučićeva vizija Europe apsolutno nikoga ne zanima.
Sve sami ekonomski tigrovi
Srbija gradi mostove prijateljstva sa svojim susjedima.. a Bosnjaci pjene na sve 3 zemlje s kojima graniče
Pa hoće da nam kroje kapu!
💩
Kad ovakav lik prima preko 4 milijarde € od EU svake godine onda znaš da nešto nije u redu sa tom organizacijom. Hvali on Vučića, a na mapi imaginarne velike Mađarske, koju Orbanova vlast podržava i voli, je srpska Vojvodina zajedno sa hrvatskom Slavonijom.
Dok vecina gradi susjedske odnose ti to izjavis i ne pomislis da je problem upravo u vama i Srbiji...