Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi bio najsrecniji kad bi se zastava promijenila u trobojku.Oprostio bih Crnoj Gori sto su priznali Kosovo.STAVITE TROOBOOOJKUUU!
Sadašnji simboli CG su volja većine naroda koji u njoj žive, osim Srba i sve dok je tako nema promjena. Kome se ne sviđa hairli mu put!
Pa i muslimani Crne Gore su za promenu zastave jer je ovo ratni barjak kralja Nikole a svi znamo protiv koga je taj ratovao. Jedino sto Srbima je draza ona zastava koja lici na njiovu , ali i ova je njiova isto
toooo Patriota toooo pametna ideja,,slazem se stobom 1000%
Kaze Srbin: mi nevolimo Muslimane, a oni nas mrze............. sto i ovi komentari potvrdjuju.Kad je dragi Tito bio sve je bilo ok............Smrt fasizmu i nacionalizmu.
Kolko znam ovo nije zastava nego ratni barjak iz doba borbe protiv turaka ...neznam otkad ratni barjaci mogu da budu zastave osim ako CG ne ide negde u rat Sto se mene tice zastava CG je trobojka Kralja Nikole iz 1905 al ona lici na srpsku pa je treba spaliti i sve sto je srpsko u drzavi Crnoj Gori mada CG tesko moze da se zove drzava ..privatni feud Mila i mafijaskog drustva iz DPS-a
srbi i dalje sviraju po svom... ali sada mogu samo svirati ku.rcu...
CRNA GORO, MAJKO MAGARACA. To se govorilo i u Titovo doba.
Jaoooo jesu Uvrijedjeni i diskriminirani i niko sa njima nema ni nece, njihove kompromise(osim TIHICA) bas su jadni .
a jesu naopak narod pa treba ih sve u jasenovac na prevaspitavanje
e valah bi hi mi mogli malo mjenjat nismo odavno
E čuj bogati, trebalo bi u Crnu Goru usvojit srpsku zastavu ??? A ima li malo volje da se u srbiji promijeni zastava i recimo ugradi neki bošnjački, crnogorski, bugarski ili albanski znak, pa da i ti grašani mogu da gledaju u tu zastavu. I u BH entitetu koji se zove rs, isto se ponašaju po tom pitanju kao da su sami na etnički očišćenom prostoru samo je pitanje do kad? Možda bi mogli vidjeti da i Makedonija uvede trobojku, a i Kosovo takođe da uvede trobojku, nema ni kod njih na zastavi ništa srpsko. I kad se sve ovo sumira dođe se do zaključka; JADAN JE OVAJ SRPSKI UGROŽENI NAROD!
ja ne vidim ništa sporno u ovoj himni.
A što li vam smeta i vrijeđa vas sadašnja zastava. Pa ko ste vi da vam se svugdje ugađa, idite u sto p.m.
Nema.