Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad ću morati ljetovati na Maldivima.
Joj kijameta.
buca city dandu vrti
harpovi ponovo ukljuceni da unište evropu zato se tramp povlaći iz klimatski pregovora jer drzi dugme od harpova biće ovo duga i neizvjesna godina puno kiše pa suše i hladne zime sa snijegom do par metara
Tako je nek nam je dragi Bog na pomoci jer su bas dali gas sa nevremenom vulkanima itd.. treba se informisati o planovima tzv elite jer ce uskoro uvesti cenzuru " laznih vijesti" odnosno istine..
Ljudi su za posljednjih 100 godina uništili planetu više nego svi oni do njih. Problem je što to čine i dalje iako vide posljedice.
Bas interesantno sta oluja uradi ....prekrasno djelo prirode ....☝️suuupeeer !
Definitivno je klima otišla u helać.
@novibosman345 Kompresor?!