Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korida na dalmatinski način
Debila svugdi ima
Isto kao i od vas, zapadnih turaka
Pokvarili su oni jagnje, ne manifestaciju. Gledaj koliku su vatru naložili, ko da će vještice spaljivati.
dosli baustelci iz bih mujo i haso pa donjeli malo primitivizma sta ces
Balkan ostaje Balkan, pa makar bio i Express
Gledaj zaporaka .
Morate vi spomenuti bosance u bilo kojem smislu.Mislim da nas sanjate sad kad vam je propala turisticka sezona.Gadovi jedni zao mi je svake kune i lipe potrosene tamo.
Bitnonje napomenuti da ovo nisu Bosanci uradili jer samo idiot moze dopustiti da ovoliko prednja plecka i vrat izgore :) Vazdo ovi kopiraju a ne znaju. Makar ce piva biti hladna :)
Jebile ih dagnje janje je janje na ražnju nema tu diskusije s i glupo je porediti blitvu i kuhani kronpir i ribu sa tim jelom dalmatinci su vjekovima bili gladni iz kamena nema hrane na sreću zadnjih 30 g imaju krevete i turiste pa su malo progledali na oči,,,,,,,, janje je janje,, mngupski je 💪
Yebo vam Muyo nanu!
Šta je ovdje krkanluk?
To roki!
Od morskih plodova najviše volim jagnje kad padne u more
Da je riba dobra i vuk bi ronio
Kako se ovo moglo desiti narodu sa evropskim vrijednostima😂? Da jebosanas ovo uradio, ognomni bi naslovi bili i ismijalavi bi nas...
jos nije iskljuceno da je bosanac ;)
Vole okrenit janje, popit i zapjevat koju od Halida al da niko ne vidi. Vole ga primit al da im ne uđe.
@SaburlijaFederacija normalno, kad je to sramota.
Aferim bracoo
sta je problem????? nece jesti samo sir,masline,ribu??? I jagnjad se proizvode kraj mora!