Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE ZNAM ZAŠTO SE OVA R0SPlJETlNA CECULJA STIDI KAZAT DA JE 100% CIGANKA ?????? ;-) PA VIDI SE IZ AVIONA DA JE BEŠTlJA IZ CIGANSKE ČERGE !!! ;-)
ja jes se ofucala. sta sam i ja jebavo. ceco, ne bih te vise ni masicama dodirno. a i sise sto si napuhala, odvratno. stvarno te arkan upropastio.
Ceca je carica!!! Dodji u Sarajevo!!!
POLA SARAJEVA JE ISKARALO DOK JE PJEVALA PO ILIDŽANSKIM FESTIVALIMA PRIJE RATA.CIGANSKA KURAVA \"A\"KATEGORIJE,NARKOMANKA I ALKOHOLIČARKA.DOBRO JE IZSODOMIZIRATI I POGUBITI JE SIPANJEM VRELOG OLOVA KROZ LIJEVAK U ŠUPAK.OVOJ DEMONSKOJ VJEŠTICI ŽELIM DUUUGO I BOOLNO UMIRANJE.
Kako ste prihvatili radikalni islam, izgubili ste i ono malo smisla za humor. Tragično!!!
..Nemogu Joj Nista...Ni Onda, Ni Sada..
je ciganka zar nije?
da, to je ta ceca ružnjatović
a,sta,jel ovo bAlijina zena?
slika ove ravaku ne smije biti ovdje maknite sliku zene najvece kasapina balkana!
uuuuhhhh jes gadna,,a sta sam i ja karo fuuuj
Zasto nam uopste dajete ovaj clanak?????
Ma meni je ovo sve dopizdelo i estrada i ovaj klub,ja sam odlučila da se vratim svojoj stvarnoj profesiji,vraćam se tamo gde mi je mesto a to je veštačko osemenjavanje krmača,ja sam za to učila školu i u tom poslu se najlepše osećam.Dobro se osećam ja a i dobro se osećaju krmače.
j e b o ma t e r kako je odv ratn a
Mozete da joj posisate uloske,voleli bi to,kozojebi?