Nastavak Facebook revolucije
0
Oko 7.000 građana u Zagrebu traži smjenu Vlade
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se pravis da si Hrvat, kad si ti obicni Smrdin... Ja sam Hrvat i vjeruj mi vise volimo Bosance nego vas smrdljive gadove !! Dodji u Mostar pa ces vidjet kako ces biti docekan \"BA\" !
Tako je doli HDZ banda dosta je vise pljackanja naroda doli Dodik i RS sloboda Bosni i Hercegovini
Zasto ne slusaju glas naroda?! Kad se radi o istom u Africi onda pametuju o postovanju ljudskih prava a oni se sada kriju iza svojih zidina i cak i ne pokusavaju komunicirati sa ljudima ili njihovim predstavnicima. Misle proci ce - Hrvati se cine odlucni u ovom momentu. Podrske.
možeš li samo reći odakle dolazis koja je to zabit
Možeš nam se napuchiti qr.ca-legalno
Svaka vam cast susjedi kada imate hrabrosti i petlje izaci na ulice i protestovati protiv kriminala i uzasa.
izdajnici drze narod na prosijackom stapu,pa kad udju u EU kao da je nesto a u stvari u EU ces biti obicni euro-rob koji ce raditi za 5-10 manje pare nego je to slucaj u Njemackoj ili Svedskoj.EU pase vlasnicima krupnog kapitala koji na taj nacin sele kapital gdje zele i stvaraju podrucja sa \"jeftinijom\" i \"jeftinom\" radnom snagom.inace Hrvatska je jako interesantna radi obale a Bosna radi energije koje sve vise treba i sve je vise fali.Poljska otrova svoje gradjane termo-elektranama a ta ista \"poljska\" struja je tri puta skuplja za poljake nego za Svedjane koji je uvoze iz Poljske i jos nazivaju kao \"eco\" energijom..hahah Euro lopovi,eto vam serviana -sluga oni su navikli da budu kmetovi
Boga mi Jadro gotova si
-------------------------- ocekuje se dolazak policije u velikom broju, Žena pored mene uzvikuje dole Jaco, Jaco odlazi i nesto tome slicno, mada mi je cudna pravo njena frizura.---------------------- 17.05. Okupljenima se obraća neko iz mase i poziva ih na juriš u Jacin stan 17.54. Okuppljena masa je krenula prema Jacinom stanu 18.33 uz velku policijsku pratnju gomila je stigla do zgrade gdje Jaca stanuje ocekujuci je ako nista na prozoru. Od Jace za sada ni A ni BE 19.00 Ne imenovani izvor sa mjesta događaja smatra da je ovo samo pocetak 19.44. Okupljena gomila pocinje skandiranje dole vlada , dole lopovi, policija izgleda da ce upotrijebiti sredstva blage \"uporabe \" sile. -------------------------- --------------------------------------------al jazeera 20.05 u svom domu Jaca ugodno sjedi , pijucka caj i ceka emisiju \"jedan protiv sto\"
Hoćemo konačno da skinemo kra deze ovce iz Hercegovine sa grbače
@za Cro smiješan si...ali stvarno smiješan. Tako nešto infantilno mogu samo multi-etniChari izjaviti - ono, kao...bošnjaci i Hrvati se vole a eto Srbi ih pokušavaju zavaditi... Pa krvi bi se napili jedni drugima (i hoćemo) čim se ukaže slijedeća prilika da to radimo \"legalno\" (ratno stanje)
@YU-Star Koga nazivaš bratom gade turski???
BRAVO HRVATI, SVAKA ČAST... JA SAM BOŠNJAK I VEĆINA MOJIH A I VAŠIH HRVATA SU ISTOMIŠLJENICI KAO I JA, DA TREBAMO DA SE UDRUŽIMO !! NE MISLIM SAD KAO SFRJ VEĆ DA SE POMAŽEMO U SVEMU !! MADA VEĆ TO RADIMO, SAMO NE FORMALNO !!!!!! DOLE VLADA, DOLE SRBIJA !!
euro-kmetovi,sluge Serviani
euro-lopovi su namjerili da Hrvatskoj otmu obal a Bosni energiju i hidroenergetski potencijal!u tu svrhu pomazu im ero-kmetovi-sluge -serviani