Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Beogradu za zabranu parade. Radije nikad u Evropu, nego se praviti da prihvatamo jednu vrstu bolesti, kao nešto normalno.
Bravo Za SRBIJU Bravo ZA SRBIJU KOJA je jedina rekla ne CINICNOM ZAPADU!!!!! BRAVO ZA SRBIJU jojs jednom.
Ako prihvatimo homose-xualnost kao nesto normalno i prirodno, na dobrom smo putu da ohalalimo i pe-dofiliju, nek-rofiliju, zoo-filiju i ostale izopacene sexualne porive. Manjinske skupine bolesnih kao kancirogene celije pokusavaju da se prosire na cijelo tijelo zvano, civilizacija. Znamo kako se kancirogena celija unistava...sve ih treba na usamljeno ostrvo u sred pacifika i bummm...jedna velika pecurka, bljesak i civilizacija ce biti zdravija. Nema zakona koji ce im pruziti sigurnost, jer oni obicni, zdravi ljudi, nece dopustiti da im neko bolest nudi kao zdravlje.
Sve to treba pustiti da paradira, ali neka sami obezbjeđuju vlastitu sigurnost, a policija neka čuva javna dobra. Kako bi prošli, to bi smo vidjeli. Vjerovatno im ne bi skoro na um pala parada. Također me zanima, kako bi ova ista gej populacija prošla u Sarajevu, Banjaluci, Splitu, Mostaru...
@EU Ako se ti oslanjaš na velike svjetske organizacije kao na 100% relevantne, onda ti nisi normalan/normalna i zaiste veze sa životom nemaš. UN, NATO, WTO, IAEA, IMFi mnoge druge funkcionišu na principu lobiranja i uticaja moćnih država (čitaj: ljudi), i sve bitne stvari i odluke se donose u zavisnosti kako kome i kada odgovara. Nedugo nakon proglašenja da je to sve normalno i fino se pojavio i AIDS, lijek je nadomak ruke, ali farmaceutskim lobijima, istim onim iz kojih se dijelom i finansira WTO, ne pada na pamat da ga plasira i s.j.e.b.e sebi izvore prihoda.
Slažem se, nek muški članovi tvoje porodice povedu.
Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve vi komentare ovdje ostavljate... Homoseksualci su normalni ljudi, imaju pravo da budu ono što jesu, a vi nemate pravo da ih osuđujete! Srbija je fašistička zemlja i nije ni čudo što srpski barbari bojkotuju paradu ponosa. Ljudi, nemojte bit glupi balkanski seljaci i vehabije, paradu treba održati i u BiH!
ti si ba ocito peder cim se zalazes za njih...gdje je normalno da budu dva muskraca zajedno, ja se slazem s tobom treba pustit pedere dase skupe, pa ih onda pobit ko zeceve
Ne mogu da shvatim Balkance nikako! Na stranu gay parada, ali podržavate vaše političare kada zabrane gay paradu ili istoj ne mogu garantovati \"sigurnost\", ali kad vas ti političari kradu, kad vam unište fabrike, firme, uruše i onako loš sistem obrazovanja, dovedu vas do prosječkog štapa....nikome ništa!!!! To vam ne smeta! Sutra bi veliki dio vas izašao i premlatio par pedera na paradi, ali političare zbog svega što su vam uradili ne bi premlatili. Pa znate šta, da Bogda i koru sa drveća gulili i istu jeli kad ste takvi. I nije Evropa za takve kakvi ste vi. Držite se Turske i Rusije!
WTO(svjetska zdravstvena organizacija)je još 1972.god.jednoglasno odlučila da je homoseksualizam nešto prirodno i sasvim normalno.Na osnovu te odluke se održavaju prajdovi širom demokratskog svijeta.Ako West Balkan želi u EU mora poštovati prava manjina kao što je gay populacija,kao što su životinje,razne manjinske zajednice,...Ova odluka Srbije je retroaktivna i nazadna.Čemu nešto zabranjivati sad,kad će to za par godina biti nešto sasvim normalno?
Ako je zahtev da se ponizavamo do crne zemlje i klecimo onda nam i ne trebate, kao sto recePredsednik Srbije, necemo vise juriti za vamaako vam trebamo malo vi jurite za nama.
Koja je bre ova, ma svi vi iz te evrope, zahtevate svasta kada ispunimo zahteve onda dajete nove i nikad kraja zahtevima, e pa nece moci, vi se j.... sa tim ludjacima, ali mi necemo.
Kazete EU? pa ako se moramo ponizavati za sve i svasta ne moramo ni uci u Eu.
stvarno ne vidim potrebu paradiranja... jlel i mi treba sad da izlazimo i da paradirmo...ne treba jer ne namećemo nikome svoje lične stvari I ja sam protiv parade
Treba tebe Brigitta ponovo bazdarit hahahaa ;))
@denzel ljudi se zalažu za gandijevske metode i ja to razumijem IDEMO BOJKOT!!!!!
NE GLASAJ , da li si ti normalan covjece mani se gatki ...na glasanje treba izaci iz kuce neces promjeniti nista...