Plinska kriza potresa i Srbe
0
Ogorčeni Kragujevčani spalili rusku zastavu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uffa, kako se ruzno izrazavate,necivilni ste i sirite mrznju!! Jadni moji bosancerosi!!!!
Pa ovo je lepo za pocetak \"izlazimo iz ormara\"! Fali jos da popalite vi i Turske zastave. Pa kao sto je Tito pricao \"use u svoje kljuse\". Da pocnemo da vrednujemo sebe,jer ova zaljubljenost u \"bracu\" i neke narode kojima nije ni na kraj pameti da dodju u Sarajevo, Zagreb ili Beograd sem jedino da izvuku neku korist! Ko NE POSTUJE SAMOG SEBE NECE GA NI DRUGI POSTOVATI ! Kao prvo i osnovno,svako da skine svoje \"domace izdajnike\". Video \"stranac\" kako je narod u bivsoj Jugi lepo ziveo pa resio da to pokvari iz nutra!
PUSI TURCINU NJEGOVU KURCINU KAO I PREDCI TI
Sto je ovde mnogo glupih turaka
@Srbija turim ti staroj :)
Ima svakakvi budala..
sta li ce majcica Rusija reci na ovo?
Ove sa slike što pale rusku zastavu treba bez pardona polomiti da prokunu dan kad su se rodili.
@ srbija Bice vam LAGANA Srpska PUSIONA DO TOKIJA ALI JOS NISTE SVJESNI!
Dzaba opet i u Tokiju je ruski plin. hahahaha
SRBIJA DO TOKIJAAAAA!!
@sarajevo pa bas jugoslavija nije bila nicija kolonija! dok vi svi mrzite ruse (i sigurno je to razumljivo) ponosno zaboravljate, da su nas ovi sa druge strane uopste doveli u situaciju, u kojoj smo bili i u kojoj smo sada. da se amerikanci i evropljani nebi izbrukali zbog srebrenice, sigurno bi trajao rat malo duze! Rusi makar nisu htjeli da dotaknu jugoslaviju. I nemojte bacati sve srbe i sve ruse(bas vecina od njih nema jednom pojma sta i gdje je bosna, ah i oni cine dosta muslimana) u istu korpu, jer onda niste nista bolji od onih njihovi majmuna.
blago nama,još kad bi nam u većem broju dolazili na more...
hahhah sto ce im ruska zasta uvopsta? ovi srbi kad pale rusku kuda pale svoju
tamo-onamo 09.01.2009. u 18:49 da to nije slovenska zastava? moguće da je.srbi lobiraju za braću hrvate da udju u eu