Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fascinantno je koliko su svi fanatici slicni.
Pa si se istim tabletama lijece
Svi radikali su isti. Bili desni ili lijevi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok se vi svadjate i psujete jedni druge ja i moja dva drugara Hrvat i Bosnjak pijemo zajedno i smijemo se raznim komentarima kako bi vi ratovali i klali jedni druge. Znaci idemo jedni drugima na bozic na uskrs na bajram itd. A vi se samo koljite jos dalje i pricajte prazne price. Pozzzz
tako i treba uvijek sam za to svaka cast ali mnogi to nece jer su im isprani mozgovi
Tvoj drugar prihvatio tvoje obicaje pa ti ispade dobar, a bi li ti prihvatio nekog drugog Bosnjaka pa da recimo ne pijes alkohol, da se lijepo druzite uz sok, kafu itd.
Al' najbolje od svega je sto on nema pojma da je rekao nesto lose. U stvari, to nije najbolje, najbolje je sto su mu VERNICI cestitali na velicanju ustasa.
Hrvatsko jevanjdjejle je cudo lijepo piše ubij,zakolji,zatuci, premlati i sl. Tačno su konjušari dotakli dno dna.
Poznato Balkansko evandjelje Ubi Zakolji
Samo sam ložio vatru.
Da si ti omastio uze 1983-ce, ne bi mi se Kolinda nasikirala idiote pisani iz fasistickog mraka!
...kazao da mu nije žao što je to rekao te da je samo propovijedao evanđelje. Katolici - ko je ovdje u pravu?
...kazao da mu nije žao što je to rekao te da je samo propovijedao evanđelje. Katolici - ko je ovdje u pravu?
Kako su "svi srbi smradovan", tako su i "svi hrvati pavelić"
Mislim da je čovjek opasno bolestan i zaista teško onoj pastvi koja mora slušati njegove "propovijedi", ili već mrze ili će poslije njega početi mrziti.
samo napred ,ovo je tvoje vrijeme ionako je sve u qrcu
Ovakvi su mi ogadili vjeru i u ljude i u boga
Ovakve izjave jednog katolićkog svećenika i veličanje zločinaćke NDH je skandalozno, pa da li u KC postoji neki nadzor i nekakva viša vlast, da bi uređivala program rada, jer to je javna rijeć, jer ako se ovakve stvari dozvoljavaju onda šta očekivati od drugih vjerskih zajednica, nego adekvatan odgovor i eto ponovo klanja kao 91-e.
Ljudi moji,na portale tipa Klix se skuplja najveci sljam,i kod Srba i Hrvata i Bosnjaka. Takvi koji i dan danas osjecaju potrebu da komentarisu se skuljaju ti sa svojim fantazijama i opravdavanju zlocina. Kad citas komentare steknes utisak da svi isto misle i da su svi isti. Ne daj Boze da sticem utisak o narodu na osnovu ovih komentara. Druga je pjesma prosetati Beogradom, Zagrebom, Sarajevom. A ja radije tu pjesmu pjevam. Oni koji misle ispravno su ipak u vecini,samo sto ne ulaze na portale tipa Klix da se svadjaju i natezu sa fasistima i njima slicnima. Ljudska je priroda da se svadjaju na internetu,to privlaci takve. Normalni su danas setali i pili kafu..nisu ni culi za Klix i sta se sve ovde pise i bulazni.
Vatikan je namazan i prgav.. oni su ove svecenike i naucili da zakuhavaju
@<!--........ Pogledaj i pročitaj poneku papinu izjavu i djwlo pa ćeš vidjet i ćut sve ono što je suprotno tvojoj tvrdnji... Istk vrijedi i za vrhovne autoritete ostalih religija... Zlo uvijek dolazi od pojedinca i ne omrivljivati kolektivno je jedino ispravno... Popljuj budalu koja gluposti valja i zla djela čini ...
@halal passat papa nije budala.. ali jesi ti.. ti zaista mislis da ce on u javnosti nesto tako da propagira?Mozda ovaj zadnji nije bas fasista.. ali nemoj mislit da je i on neka dobrica.. I nije to samo papa.. vatikan ima svoju politiku..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)