Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste nam i naselili ove svrbe ovde po bosni pa se vec vjekovima patimo ... normalno da su vam odnosi vrhunski.
\"Erdogan je kazao da stav službene Ankare prema Kosovu, čiju je neovisnost priznala, \"nije usmjeren protiv Srbije\". \"Zadovoljni smo što Srbija to uviđa i što dijeli naše mišljenje kako ne treba dozvoliti da naši bilateralni odnosi budu talac ovog pitanja\", rekao je Erdogan.\" Naravno da Srbija \"uviđa\", kao što bi to sigurno i Turska \"uvidjela\" da daju dio turske zemlje Kurdima, što i nije nemoguće... Poltika je kur*a, pa nije isključeno da se moze sličan scenario desiti i njima, jer je trgovanje tuđim terotorijem specijalitet Amerike, a i ostalih zapadnih zemalja, a sve manje im se sviđa aktualna turska politika (sa jačanjem radikalnog islama).
Vlasi posrbljeni kad vam je mogao doči veliki babo iz Stambula u Srebrenicu mogao je doči i neko iz B.luke da vidite svog Velikog babu
Erdogan je ljudina a i Tadić sve više liči na čovjeka.
Tako Erdogane, vi znate sa srbima. Urazumite ih da se vise ne majmunishu. Pa od vas su i nastali, vi ste im pradjedovi, vasi geni su u srbima tako da je normalno da se dobro razumijete. Bravo Erdo!!!
Poslije zadnjeg rata\"poturice\"savršeno zaboli qr.ac dali njih Srbi i Srbija gotive,to je realnost.
Turska kao jedna od najutjecajnijih članica NATO-a nije se nimalo potrudila da spriječi masakr i geno.cid u Srebrenici,MOGLI SU I MORALI izvršiti jači pritisak ali nisu i zato sam veoma rezervisan po pitanju nekog prijateljstva Turske države prema BiH a posebno prema Bošnjacima Muslimanima, a jučerašnji govori političara u Srebrenici su prevršili svaku mjeru.Nadam se da su naše komšije gledale jučerašnji prenos i da su barem malo spoznali istine.
Citava Srbija danas klice .....dobro doso babo predsjednice !!!!!
@muqdim i Mubera.....prozirni ste cobani ce-tni-cki !!!!!
Muslimani iz bosne nisu turci,ni arapi.Svi mi imamo slovensko poreklo,ali su nam vere razlicite.I jezik je isti.Dosta vise proseravanja.Turke zabole za Srbiju,za Bosnu...
Hocu da kazem da Srbi Turke vole i cijene njihovo junastvo,druga je stvar sa srpskim poturicama koje Srbi ne gotive mnogo i smatraju ih izdajicama roda svoga.
@OMG, a cvate kod nas u 3PM...
Ma nemojte tako.Srbi su sa Turcima uvijek bili rodbinski vezani. Pa srpska princeza Olivera,kcerka cara Lazara je bila udata za sultana Bajazita sina sultana Murata koga Srbi pogubise na Kosovu. Tako je Princeza Olivera postala turska sultanija.Pa Mehmed pasa Sokolovic najmocniji predsjednik vlade u istoriji Turske,Srbin po rodjenju,krsten u srpskoj crkvi,brat popa Makarija iz Milocera.
On da Srbiju voli Srbija bi cvala...Sta je on uradio za Sarbiju?
Ma pustite vi njeg ba ;) Znate vi ko su braca...Tako su i srbi govorili da nas vole a vidi sta su uradili,i nama problem i njima...:) Ja mislim da on srbe mrzi vise nego mi...:)