Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja gdje su se sakrili.. Grom cesto u drvo udari, a supa je od drveta. Da su ostali nesklonjeni nista im ne bi bilo.
Cuj bozja volja, ko jos bere maline po takvom nevremenu.
Kad je nedaleko od mene udario grom, nikad se u zivotu nisam toliko prepao...DaBogda niko nikad tako nesto ne dozivio bez obzira na vjeru i naciju...i s ovim stvarima se ne treba salit, nikad ne znas kad te moze opalit.
Sve se desava sa bozijom voljom , Bog je odredio tako...
Tragična sudbina. U potrazi za kruhom običan čovjek nema priliku da bira, mora se izložiti kiši, snijegu, mrazu i suncu da bi bilo šta zaradio da prehrani porodicu. Ali zato naši parlamentarci i političari pucaju od nerada jer žive na grbači jadnog i obespravljenog naroda. Dobra je bila praksa u Mao Ce-Tungovoj Kini, morala je administracija provodiiti 2-3 mjeseca godišnje na fizičkom radu na pirinčanim poljima diljem Kine.
e neka ih je bas udario...to je Bozija kazna...
budi siguran da nije udario koga je trebao.
@k.okice ako cemo tom logikom i bozijom kaznom "neka je dozvolio da se dogodi srebrenica...to je bozija kazna" ?? tvoj komentar nema logike, a ni smisla....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ocekujem sad komentare tipa : Neka ih je udario,Bozija kazna stigne sve i slicno.
napisah kom i iznad gore na isti kao tvoj.... ako bozija kazna stigne sve i slicno.... jel to znaci da je stigla i ove jadne ljude u srebrenici sto je dozvolio da ih pobiju i poigrao se sa njihovim zivotima? tvoj komentar nema smisla...a ako ima eto onda je kaznio nekoliko hiljada ljudi, sto dalje znaci da nisu bili nevini vec krivi za sva sranja sirom svijeta od hirosime,cunamija i na kraju fukusime cim su zasluzili takvu kaznu.... isto kao i ovodvoje nesretnika sto su brali maline....