Pod istim krovom
0
Od Gotovine – veresija
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija uspijeva da izjednaci zrtvu i agresora. Uspjeli su svijetu predstaviti gotovinu i oluju u zlocinskom svijetlu. isto rade s generalima armije bih koje tuze i okrivljuju zato sto su se branili od agesora. kao da smo mi i hrvatska napadali srbiju, a ne oni nas. DRINU TREBA PREGAZITI I SRBIJU ZAPALITI
pa nije covjek ratovao u cacku
Kao prvo, u Hrvatskoj je za zločine osuđeno više Hrvata, nego Srba, jer su abolirani. Kao drugo, srpski civili sudjelovali su u napadu na Hrvatsku, jer bi se najprije iselili da olakšaju svojima granatiranje sela i gradića, a onda bi se vratili kao pobjednici. Kao treće, da su npr. vojvođanski Hrvati udarili na Srbe i ostale uz pomoć Hrvatske, koliko bi ih imalo hrabrosti ostati tamo nakon rata kojega su izgubili? Kao četvrto, Vukovar je razoren s 5.000 pobijenih, a Haag nije optužio nikoga za granatiranje. I mnogi drugi gradići u Hrvatskoj. Ko je ovdje lud?
na znam sta misli bure po pitanju \"kak treba da se ponasaju Bošnjaci s 24% teritorije\" ali pretpostavljam onako kako su potpisali u dejtonu, valjda?
odose tvoja ali zato alijina nemaju potrebe do devetog koljena da mrdnu iz svoje kraljevine.
E da je bogdo naš rahmetli Alija organizovo zločinačku organizaciju i na traktorima preko Drine poćero ovu vlaške kaurine, pa nek ga sto puta osude na sto godina i mene zajedno s njim. Dva tri čovjeka bi bila u zatvoru malo bi arlaukali radi presude a u Bosni bi sad bio salamet. A ovako se unedogled iscrpljujemo a djeca nam odoše od Slovenije do Skandinavije.
Dobar tekst,dobar
Ne postoje Srbi u Bosni i Hrvatskoj.To su prljavi pravoslavni Vlasi koji su naseljavanji od strane Osmanlija kada su okuprali ove prostore.
KNIN JE HRVATSKA SREBRENICA (95% srba je tamo zivjelo to se nesmije nikad zaboraviti) U selima oko KNINA je jos uvjek pustos i tako ce ostati zauvjek.
JEDI G.OV.N.A !
Buriuc i slicni njemu daju puno veci doprinos dezintegraciji ove zemlje od Milorada Dodika!!!
Haški sud i srpska vanjska politika se svima (pa i ljudima koji nisu nacionalisti) počela penjat na onu stvar. pokušava se nametnut teza o građanskom ratu, genocidu protiv srpskog naroda (pritom zaboravljajući vukovar, škabrnju, dubrovnik, srebrenicu, sarajevo, bijeljinu), i formira se pojam \"udruženi zločinački pothvat\". nedavno ganić, pa purda i divjak, pa gotovina i markač, pitanje je samo ko će sutra bit osuđen
buricu ne seri pricaj i pisi o zlocincima iz tvog naroda stoko glupa
Haški tribunal je politički sud par ekselans. Čudi me da je trebalo nešto ovako da se dogodi da bi Hrvati to zaključili. A kada nekog \'drugog\' drže u zatvoru više od 8 godina bez presude, onda to nije važno jer nije \'naš\'. Ovo važi za sve, generalno.
sramota je od bosnjaka da se stavljaju na stranu hrvata, a hrvati su im uradili isto u herceg-bosni kao i srbima u krajini, i ahmice, i heliodrom, i stari most, i pocitelj, i granatiranje vakufa i mostara.
ja ne kontam sta je pisac htio da kaze. opet buric sa svojim nedorecenim stavovima...
GOTOVINA HEROJ BOSNE I HRVATSKE..