Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja nije dosta što ubiše cijenama apartmana, hrane i pića sad još zakolji cestarinom....
@SemperFI Ne idemo na hrvatsko more,dok je Crne Gore!
Znate kako to ide i kod nas, pojedini objekti i trgovački lanci ne žele u svojim objektima prosječnog građanina, nego onog sa debelim novčanikom. Tako da što je skuplje, a iste kvalitete kao i ostalo, oni sa novcem će normalno ići gdje je skuplje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa mi u Bosni placamo ove cijene, kao da je stalno sezona, Zenica - Sarajevo, 6 KM (Zagreb-Karlovac 5,60 KM), a kakva sezona i kakav turizam...
Jel ono oni asfaltiraše onaj put od Jablanice do Sovičkih vrata? Eto mene na more preko Posušja za 2 sata.
Kome je Albanija opcija za ljetovanje bolje da se zapita o smislu svog postojanja
Jest sve lijepo, ali nezaboravi ni stranci nisu glupi otice megdje drugo... nece svjet da placa cijenu koja nevrijedi... kad imas na drugoj strani bolje a jeftinije. Budimo realni
Aj šta se bunite što su Hrvati poskupili putarinu u sezoni? Jel znate kolike su putarine u Italiji ili Francuskoj? Od Milana do francuske granice na E80 kod Ventimilje naplaćuju za putničko vozilo ca. 30 eura a gdje ono do Milana.
Ko pominje Sloveniju glavonjo?
@PopSime ti racunas odlazak od milana do francuske sa odlaskom od zagreba do ploca . tamo se vozis jednim od najboljih autoputeva na svijetu koji ne poskupljuju u toku sezone
jednom se ide namore
Hrvati sto prvo naprave autoput od svojih poreznih para koje oni sami uplacuju, ali onda ih jos moraju plaćati skupo kad ih koriste. Smiješna država.
Narode sjedi kuci zalij caj i kafu i uzivajte. Jebes raznorazne jebaluke
ah baš mi žao. Ništa od Hrvatske ovo ljeto.Odoh na Sejšele da trosim pare.
Citam komentare od Hrvata, smijesno! Ovde u Amsterdamu pun urac Hravata iz Hrvatske koji bjeze iz HR jer jedu samo pastete i paradajaza. Zato bolje da ovi Hravati ovde sto stavljaju glupe komentare sute i nek jedu tu pastetu i paradajaz (al da niko nevidi ;-) )!! Ljep dan svima :-)!!
Hahahaha nece mene hrvatska vidjeti!!!
Idem u hrvacku i nosim tepsiju pite.agregat i reso da mogu grah pristaviti na plazi
Ma vala lijepi nas Neum
I čude se što nema turista! Švabi bez benzina treba oko 100 eura putarine u jednom pravcu, a on već ima Mallorca let od 30 eura!
@Djepeto. Jeli to more neśta posebno? Nije poenta ko moźe nego ko neće dozvoliti da mu "lopovi"izvlaće previśe para. Ima I drugi zemalja pored mora,ljepśi i ljubazniji od mnogo u hrvatskoj..
Naravno da me Rvatske autoceste nece vidjeti ni ove godine,a tako ni more....za sve sto platis u hr,u Turskoj,Egiptu,Spaniji,Kubi platis skoro pa isto,ali zato imas najbolju uslugu i postovanje.Nece mene hrvatsko more nikad vise vidjeti.