Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujemo da Hrvatska proglasi Dragana Ćovića, Vjekoslava Bevandu Grubešu....nepoželjnim u Hrvatskoj, ako ne u Hrvatskoj onda barem u Šibeniku. Dragan je obična vucibatina Milorada Dodika. HDZ Hrvatske podržava HDZ BiH koji je na grbači Hrvatskog naroda i koji pod političkim vodstvom HDZ BiH nestaje iz BiH.
@KaramSDAuhljebe Postoji izreka MUDRI LATINI.... E odavno nisam vidio da je neko nekog navukao kao Dodik Ćovića i ovog ambasadora Hrvatske. Svaka čas. A ovu izreku iz prve rečenice neći više citirati i vjerovati u nju. Kako ću posle ovog...
Covicu nista ti ne znace 200.000 protjeranih Hrvata iz eresa ???? Nije ni cudo kad je i sam bio upravnik logora !!!! Dragi nasi pravi Hrvati , znate da nemamo nista protiv vas , da mozemo zivjeti zajedno , ali NIKADA SA LAZNIM HRVATIMA(SRBIM) IZ ERGECEGOVINE , KOJI SA SRBIMA SURUJU I KOJI BI SUTRA IZDALI I BIH a i HRV
da li ćete iskmečat opoziv ambasadora,...džaba svi ambasadori ,ko je slavio ,slaviće opet ,....joj kakva ste iskomplexirana gamad,to i priliči ljudima koji nemaju ništa svoje ,identitet pogotovu,pa onda za svoju nesreću i jad krive i kurtu i murtu..rekoh li ..ko je slavio,slaviće opet!počnite i vi slaviti nešto,zašto ste na kraj srca! p.s a draganu ga čoviću možete.....
Oni ga poslali 100%
Nije Del Vekio ćorav zbog vida pa nosi naočale, on je u mozgu hendikepiran , džaba mu naočale !
Moj Veleposlaniče, trebao si prije neki skandal napraviti. Ovdje si 100 godina a tek se sad čulo za tebe!
Kaže Pejčinović da mu je mandat svakako istekao ,sumnjivo je da je imao dozvolu ,a kritikovaćemo te ,i onako ti je mandat istekao.
Ok,a šta je sa ostalima? Sa Srbima koji su organizovali i slavili taj neustavni dan?
Treba se riješiti loših momaka!
Pa ljudi moji vidite na sta lici. Zar ocekujete nesto pametno od njega. Ambasadorova funkcija je da sjedi trosi pare i nista ne radi cak i ne razmislja.
Ivan ce jos.moci doci jedino na okupljanje i takmicenje IVANA .. Jesu lika nategli covic i one budale iz Hdz Hr..ali i Mile ...
Sad u kafanu/kavanu i nali se sa Vecchia Romagna Brandy-jem.
Tipičan primjer pravih Hrvata u Hrvatskoj - i po imenu i p prezimenu. A takvih je jedna trećina - i to uglavnom oni, koji Hrvatima izvan Hrvatske osporavaju hrvatstvo - a u venama im talijanska, austrijska i mađarska krv.
To je nesto najmanje sto moze da uradi sluzbeni vrh hrvatske vlasti i nesto najmanje sto moze da se bar malo izvini sopstvenim zrtvama stradalim upravo od one politike kojoj se na sva usta klicalo prije 2 dana.Isto tako se pod hitno mora ocitovati i sam hrvatski HDZ o toj posjeti Covica i Ljubica i dali oni vise uopce poslije te posjete genocidnoj ceremoniji tog sramotnog dana mogu bilo sto govoriti o njihovoj legitimnosti u hrvatskom korpusu.
Njemu samo nece produziti mandat jer mu je vec istekao. Nista nije uradio bez znanja i odobrenja Plenkovica.
omaklo mu se..pice ga dotuklo,,,,