Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje smo mi sa ovim lijekovima? Gdje smo mi sa novinarstvom? Od smrti ovog novinara mozemo li i mi pokrenuti neku analizu i promjenu kao sto to index radi ili trebamo cekati na nesto slicno da se desi a klixe?
Hoce li neko zavrsiti u zatvoru jer se ovdje fakticki radi o ubojstvu?
Kakvo ubojstvo, pa jeste li vi normalni? Tip je bio rizičan, pun nekih boleština, trebao se cijepiti, a nije. Naravno, taj licemjer je propagirao cijepljene i sve nazivao idiotima tko se ne cijepi, a sam je izbjegavao cijepljenje kao i svi smrdljivi index novinari.
Komentari ovdje pokazuju da je šifra "dobar sam sa Asimom" za dobivanje usluge sasvim normalno i poželjno ponašanje... Nije krivo tromo i korumpirano zdravstvo, kriv je novinar. Šta se dešava sa narodom, gdje je nestalo obično ljudsko saosjećanje, čestitost, poštenje?
Mi bili na moru. Dvoje dobiju koronu, temperatura, mi ostali malo malaksalost. Oni necijepljeni, mi cijepljeni 3 puta. U našem slučaju cijepljenje se isplatilo a vi kako hoćete.
Upala srčanog mišića. Pametnom dovoljno.
Kako reče HDZ-ov doktor Tomasović rugajući se, ubilo ga je "kvazi-poštenje", jer nije tražio štelu da ga smjeste u bolnicu. Svi plaćamo porez, ali samo oni koji zovnu "prijatelja" mogu računati da hitna hitno djeluje. Vjerovatno takvu državu HDZ-ovci sanjaju od "stoljeća sedmog"?
Nista, zovite Asima! Mislim na hdz. A porodicu saucesce. Ovaj Balkan je bolestan, samo daj meni.
kakofonija i lazna empatija.
Matijanić je bio rizičan, ali to nije razlog za hospitalizaciju. Trebao se cijepiti, kontraindikacije za to ne postoje. To tvrde svi doktori. Lažovi index prodaju svoju istinu i lešinare nad svojim preminulim novinarem koji je bio teški licemjer.
Preminuli novinar i licemjer iz Livna je pisao da se svi trebamo cijepiti. Index krimosi licemjerni se ne cijepe, a tjeraju COVID agendu. Mrš index bando.