Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek uzmu pasoš u ruke pa na granični prijelaz pa neće niko biti nehuman prema njima ali ići kroz šumu u mraku ne znaš ima li oružje ili šta već pa šta očekivati da policija im ponudi čaj i kolač
Hahah policajci sprecavali ulazak nelegalnih migranata. Pa valjda to trebaju da rade, ne kontam...
Pa ništa čudno.nisu bez razloga pobili srbe u HR.kao I bosanski srbi sto su pobili muslimane u entitetu faşistiçkog imenana u BIH.etnički cista područja.ostali su manjina.u manjem entitetu je sve ugroženo sto nije pravoslavno.u kafiću nisi u stanju da na miru sjediš.čim te skontaju da nisi pravoslavac sapce se kao Sta ce ovaj ovdje... ko ga dovede.tako da premlacivanja ništa čudno nisu.a za to daje politika pravo da se i dalje čine etnička čišćenja i protjerivanja
To su inzinjeri i doktori
Ja ne znam kome nije jasno da se bez dokumentacije/dozvole/vize ne može preko granice.
pa navikli na mučenja i ubijanja, zatvaranja po logorima...ostane to u krvi
Hrvatska fukara europskije vrijednosti.Otimaju sat i mobitel klosari.Nek' je dzabaluka,makar i oteto.
oooo mamu im jpm ustasku,
Fasisti bili u 2 svjetskom ratu,klali Jevreje,Srbe,Rome u Jasenovcu,pa u agresiji na BiH,pa logori,ponizavanje Bosnjaka,pa pljackanje Merhametovih konvoja hrane za Banja Luku i Bos.Krajinu,logori,pa najsvjezije uplitanje u unutrasnja pitanja BiH. Ponasaju se prema migrantima kao prema logorasima,prema nizoj rasi.Valjda se pozeljeli od rata. Ali,kaznice vas Gospodar za svako ono sutnuto dijete i izivljavanje na tudjoj muci.Samo polako,samo polako.
A ti bi dao guzice da odes u Hrvatsku ili Europu negdi radit!
@jozo Jasta bih,evo sve trcim.Bas ste ono mocni,a jos pjevate Danke Dojcland.Pola vas je tamo.E moj jozo,poslednja je to zemlja u koju bih ja isao.
Ista Europa te tjera da zatvoris granice i daš primjer da mozes uci u Schengen, i onda te osude jadni kvazi novinari da to nije pošteno! Zasto ne idu kroz Mađarsku preko Srbije, eeee Mađari stavili žicu i vojsku! Kud si kreno s čarapom na glavi jado!
Ne osudjuju ih sto ih zaustavljaju nego sto se nehumano i ponizavajuce ponasaju prema njima. U tome je fazon, ali ne konta svaki zaostali Balkanski mozak sta su ljudske vrijednosti
Europejci!
Dole fašizam, stoka nasilna
Sami Pakistanci
Da li će INDEX.hr objaviti ova fašistička zlostavljanja kao što objavljuje sve loše što se u muslimanskom svijetu dešava.
Moze li bilo tko od nas proci granicu mimo gr.prijelaza? Bila bi nam leđa mekša od trbuha! Bravo za policiju
Zanimljivo, ni riječi o tome štp ti "jadni ludi" rade domicilnom stanovništvu u krajevim kroz koje prolaze, zašto "dušebrižnici" ne odu do Bihaća ili V. Kladuše i raspitaju se tamo o tome. Nisu to nikakve izbjeglice već ilegalni mladi dripci, dizajnerski obučen i s najnovijim tipovima mobitela, večina s kriminalnim dosijemom i popriličćno novaca u džepu, (jer kako bi inaće plačali krijumčare i prijevoz iz tako dalekih zenalja).