Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz VMRO-DPMNE stukli milione na suludi projekt Skopje 2014, napravili 136 spomenika i zgradurina da kao nesto daju Makedoniji grcki stih i da prkose Grcima, sve preimenovali u Aleksandar Makedonski, potrosili 700 milijuna dolara. Njihov vlastiti narod se bunio da je to stvaranje povjesnog kica, sad obustavili projekt i ruse neke od tih stvari koje su presmijesne, ide istraga koliko se od tih 700 milijuna pokralo. Sad naravno nece potpisat sporazum s Grckom pa neka sou jos traje. Sve ludo!
to je sve onaj bravar zakomplicirao kad im je dao ime makedonija. zvali se banovina vardarska ili tako nekako. Sve u svemu dobro se završi, bez krvi.
Trebalo 25 godina za ovaj prefiks sjeverna, na šta je svijet spao..
Naselilo Tito Slavene iz svih drzava bivse Yuge na to podrucje i dao joj ime Makedonija kako bi se zastitio od Grcke....danas Yuge vise nema, a ovi tulipani i dalje vjeruju da imaju nesto zajednicko sa antickom Grckom/Makedonijom i Alex.Makedonskim hahaha xD
Nama je super zlatno ja sam i prije pisao.
Ma za mene ce uvijek biti Makedonci da se zovu ne znat ti kako..pozdrav za Macedoniu i Bajram Serif Mubarek Olsun za bracu i sestre muslimane..
E neka se vise i ova saga zavrsila ,ovo moze jedino na Balkanu da se dogadja da jedna drzava drugoj bira ime
@CikaJovoMakedoniju je izmislila Srbija i nastavila izmisljati bivsa Jugoslavija kao protuteža Bugarskoj! Makedonija i Makedonci su Bugari!