Djelo vrijedno 100 miliona eura
4
Objavljen snimak hapšenja kradljivaca slike u Srbiji
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga zanima snimak hapšenja !?? Daj nam Bitka na Neretvi kad partizani rokaju četalje.
Counter - Terrorist win ! :D
Los Angeles Times prenosi istu vijest, ali da je slika vrijedna oko 100 miliona -ali švicarskih franaka, što je oko 107 miliona američkih dolara, ili 81 milion četristo dvadeset tri hiljade i sedamsto devedeset dva eura, prema današnjoj kursnoj listi. Nikakvih sto miliona eura.
Mozda ce zvucati bolesno, ali respekt ovim lopovima...ovolika vrijednost ukradene robe koja tezi 200-300 grama. To je reci lopov...
-Znateli sta im je do juce bio slogan :....srbija ,mi bi u €uropu ali -pod nasim uvjetima.
Koja frka oko glupe slike,Trebali bi da se hapse i stavljaju u ludnicu i ove budale sto kupuju takva smeca za tolike pare.
Super PR predstava srpske policije. Covjek lezi na podu, lice prema zemlji, lisice na rukama, mobitel na ledjima, a hrabri specijalac u farmerkama mu uperio pistolj u glavu. Za svaki slucaj, nikad se ne zna. ;) Show na kvadrat.
ne bi za ovu sliku dao dvi marke, ocam!
ovo neki medjusobni deal o oduzimanju slike...
Uopste nije 100 mil Eura vec Svicarski franaka. Redakcijo, mozda ste promjenili ime ali pamet niste dobili :P
Čestitam srbijanskoj policiji na uspješnoj akciji. Puno se kriminalaca uzgojilo u Srbiji . Mora se nešto radikalno učiniti ili će biti gori od Meksika. PS. ni ovi \"naši\" kriminalci u BiH nisu bolji, sve to treba prebiti da ne mogu hodati.
Svaka čast Srpskoj policiji na dobro obavljenom poslu . Hrvatska ,Srpska i Njemačka policija ili specijalci su jedni među jačim u Europi a i šire ;)
UKP - Uhapsiti kradljivce pslika.
Odavde se vidi da to nije original. Na originalu je u desnom gornjem ćošku utisnuto \'ORIGINAL\'.
pa ja imam istu onakvu sliku, samo skroz drugaciju..
Jedva čekam gay-paradu. JEDVA !!
izgleda da je sliku bilo lakse ukrasti nego prodati ... tako je to na brdovitom balkanu