Regija
1

Objavljen novi snimak: Vladika Kačavenda se ljubi s maloljetnikom

Klix.ba
Srbijanski portal Telegraf objavio je novi snimak na kojem se jasno vidi vladika Vasilije Kačavenda u zagrljaju mladića koji je u vrijeme nastanka snimka bio maloljetan.

Snimak je nastao u dvoru vladike u Bijeljini, a Kačavenda na početku snimka sjedi i priča s mladićem. Nakon toga počinju da se grle i ljube.

O snimku je progovorio i mladić A.R. koji je rekao kako je do vladike došao preko prijatelja koji je organizovao druženja.

"Taj prijatelj me nagovorio i onda kad sam htio da odustanem, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao da je u Bijeljini i da bismo mogli kod vladike da ga upoznam", rekao je A.R.

On je rekao da mu je prijatelj predložio da snime vladiku i da ga ucjenjuju kada je već bio toliko upleten da nije mogao da se izvuče.

"Prijatelj koji me upleo u cijelu priču sa Kačavendom dao mi je sat i rekao da ga snimim i da ćemo tako ucjenjivati vladiku. Ja sam ga pitao da li je lud, da možemo obojica izgubiti glavu zbog toga. On mi je rekao da je sad, kad sam upao u sve to, kasno, da nema nazad", rekao je mladić.