Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je red na Vojvodinu, a bogami i na Sandzak. Crknite V L A H I
Svrbi, tolike ste se kurcili zbog NDH da nam je svima puklo pred ocima pa sad imamo: ND SLOVENIJA ND HRVATSKA ND BiH ND KOSOVO ND MAKEDONIJA ND MONTE NEGRO a uskoro ce biti i ND Vojvodina. Zasto? Zato sto sa vama idiotima niko nece i ne moze da zivi. POJEDITE SE!!!
behljlji 17.02.2010. u 18:31 TROPRSTI BARBARINE DALI SI TI POBJEDIO ALBANCA ILI JE ALBANAC POBJEDIO TEBE . A POCELO JE OVAKO : http://www.youtube.com/watch?v=JyLCUWK5_6c ZAVRSILO OVAKO : NEZAVISNO SUVERENO I SLOBODNO KOSOVO A SVOJE STIHOVE MOZES SI U GUZU STAVITI .
@xx Nismo duhovit, ja smo samo ozbiljno..Prizna da voljis himna na Republjik of Kosova
behljulji,jeli ti to misliš da si duhovit,čestitke kosovu
behljulji 17.02.2010. u 14:37 DALI SI TI POBJEDIO ALBANCA ILI JE ALBANAC POBJEDIO TEBE ? ? ZIVILO SLOBODNO I NEZAVISNO KOSOVO ! !
ZIVE LJUDI U SLOBODI , ZAR JE TO MALO ?? KO MISLI DA JE TO MALO NEKA SE SJETI GAZIMESTANA .
Himna na REPUBLJIK OF KOSOVA Roka mandoljina ja sam iz Pristina vozim ljimuzina dize se prasina Vaj, vaj, vaj pare babo daj da ugradim pljina moja ljimuzina (3puta, ostaljo nam od Srb) Roka mandoljina roka saksofon roka mjesaljica sto mjesa beton Vaj, vaj, vaj sikiru mi daj da u b i j e m zena i matera njena...(3 puta-ostaljo nam od Srb)
Šta je postignuto\' ? Pa eto postignuto je da je narko-mafija albanska dobila \"državu\".
gledam mnogi srbi ovde poceli kukati kao pipo npr. nikoga ja ne okrivljujem za ovo-srbi su sami krivi od 74 pa dalje cak od 45-sta su im trebale u.s.tase i ba.lije u drzavi - znamja kako su se treirali siptari ovde konzulatu-zasticeni su bili kao polarni medvjedi a 99 posto nije znalo pricati srpski- usmrde citavu prostoriju i nabiju se na pult po pet komada da bih razumjeli po koju rijec-jel klinton kriv sto to nije isterao i rekao ko nezna srpski ne moze dobiti srpski pasos??ili recimo zasto Srbija nije nesta naucila od hrvatske oluje pa sve teroriste pobila za dva dana a ne godinama se natezali sa njima i nakraju racun stigao- znaci braco srbi sami ste krivi pa otvorite oci da ne izgubite jos sta svojom naivnoscu