Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo 150 članak o milanoviću na klixu. hahahaha šta lože raju
Ja za ovog covjeka nemam rijeci , neda se ni gledat ni slusat. Dodik ima ispade al u njega bar mozes gledat nije gadan kao Milanovic.
Super ovaj put pored besplatnog autobusa i sendvica dobices mljevence. Seponogi ce licno da dijeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Milanović je raskrinkao arhitekte muslimanske države. Poslije ovoga raspakivanja ništa više neće biti kao što je bilo. Svaki političar koji drži do svog renomea će gledati da se ne sastaje sa hostesom mudžahedina.
je li to nečiji citat "suluda desničarska politika" li ste stavili naslov koji zaslužuje da budete tuženi!?
Jos jedan dokaz da su politicke partije paravan da se dodje do vlasti. Kako se koja zove nema veze. Imamo recimo sociajldemokratu Mileta, socijalistu Vulina, pa gore spominjanog.
Kad srbin postane presjednik hrvatske sta dobijes za rezultat nego mrznju drugi—bio je onaj jedan voditelj isto kao prijatelj bosne al frekvencija Milanovic—kao oni su inteligencija a mi seljaci sto jest realnost:)
Disevolucija na djelu
Dodji dodji u BiH...
milanović, vučić, dodik, janša i orban...odabrana ekipa...sve fašista fo fašiste i ne stide se
Milanovic,GROBARKA ona,sve ista govna.... a u nas u BiH takodjer..... na izborima se mrtvi ljudi odavno u grobovima navode kao glasaci.... legalni kriminal.... I ovi novi sto se trude promjenama na bolje,vremenom se iskvare.
Niko normalan u BiH ga ne bi trebao primiti u najavljenoj posjeti
On je ispr*** Tuđmanove politike i svejedno je u kojoj je stranci.
On je bio predsednik Vlade, dobro smo ga upoznali. Nesposobna ljenština. Kako je bilo uopšte moguće da toliki građani glasaju za čoveka koji je, dok je bio na vlasti, vreme provodio jedući, pijući i lupetajući gluposti? Kao predsednik nastavio je u istom ritmu, samo žešće. Građani Hrvatske nemaju sreće na izborima. Milanović je dvorska luda na dvoru bez kralja. Bojim se da će na idućim izborima za predsjednika države pobijediti lobotomirani majmun - izjavila je Vedrana Rudan.
VEDRANA RUDAN: ZORAN MILANOVIĆ JE TEŠKO OBOLIO!
Ako je Dzaferovic bio hostesa, onda je Milanovic bio svercer koji ih je ilegalno prebacivao iz Hrvatske preko preko granice u BiH.
Hrvati su od pamtivijeka bile kukavice,pičkice i pederčići
Hrvatica sam i zensko sam....ali ako cemo iskreno ima i te...stoji ti ta...
Halo Klix, komentar kuffour nije prekrižen?! A brišeš druge suvisle komentare, ovo su direktne uvrede jednom narodu...niko ne reagira???? Je*em vas u cenzuru !!!
INFORMER VUCICEV: MILANOVICU SRBINE!
YOU SEE THIS GUY, YOU SEE THIS GUY, NUMBER ONE BULLSHIT GUY!
SCIMICHI SE PRIPREMAJU ZA POST-DODIK VRIJEME, PA TRAZE NOVOG DODIKA SA KOJIM CE MOCI NABIJATI KLIKOVE, A I ROCARITI PROTIV BOSNJAKA.