Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac bolesne nacije senilni Dobrica Cosic kaze LAZ JE NASE NAJACE ORUZJE UZASOPNO PONAVLJANA LAZ POSTAJE ISTINA tako i tvrdnja da smo sami sebe pobili i ganocid nacinili pa i u masovne grobnice poskakali pa se prekopavali. Bolest zvana SRBIZAM=NACIZAM nije porazena on tek ce da ubere danak tamo gdje je posijano u bolesnoj genocidnoj i zlocinackoj SMRDIJI. SLOBO SMRDINE SMRDIJA JE UZ TEBE Genocidna nacija je smece civilizacijje koju svi preziru. Krivoslavna crkva je sponzor bolesne ideologije SRBIZMA koja ce sama sebe unistiti i na dobrom su putu da stanu pod jednu sljivu kakao im prorekose TARABICI.
svaka cast.. ipak se moze pokazati doza normalnosti.. genocid se desio..nazalost..treba to pamtit,pa da se ne desi ponovo..nikome!..
Samo polako, istina je spora, ali dostizna. Saznace ce se i prava istina za Markale, i za Dobrovoljacku, i sta se stvarno desavalo u Sreberenici. Harisi, Ejupi i Naseri i ostali ce odgovarati za sve sto su ucinili. MAGNA SERBIA!!!
Skidam kapu...zbog ovakvih pojedinaca Srbija je i dalje nad vodom i nije potonula...stata sto bosanski Srbi u RS nemaju vise ovakvih pojedinaca nego se ovakvi ljudi u BL ili na Palama docekuju zvizducima i pogrdnim imenima....