Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najlepsih i najgostopriljivijih gradova u evropi.mnogo razlicitosti,kultura,obicaja,vera,nacionalnosti na jednom mestu.i svi zive jedni sa drugima bez problema.bogat kulturni zivot,mnogo mesta za izlazak. ima se sta obici i videti. ovo je veliko priznanje za novi sad.cestitke.
@Integrator Nisam ja dodjos, ja sam preko kurira sazno za ovaj sajt na kome se nemilice pljuje po mojoj Srbiji. S'vremena na vreme navratim na kratko, da vidim jeli bolest kod vas uznapredovala. Smucli ste mi se i ovde vise ne zelim da dolazim, mogu samo na kraju konstatujem da za vasu Bosnjakcu bolest nema leka.
Al me nasmeja ovaj coban sto je reko da u Novom Sadu ima Bosnjaka. Pa u Novom Sadu ima vise Engleza nego Bosnjaka. Bas sam pre nekoliko dana razgovaro sa jednim Englezom i odusevljen je Srbima i sa Novim sadu. U Novom Sadu ima mesta za sve kulturne ljude, a vas Bosnjacki problem je sto ste vi nekulturni.
@Integrator Novi Sad nista sa tim nije izgubio. Posto je jos veci, jos kulturniji, jos lepsi, a ti si osto on sto si bio, mrzitelj svega srpskog.
@drinsky1 ,najveca srpska sramota Beograd? Rece lepo nas Andric''Nisu svi ljudi rdjavi kao sto rdjav covek misli''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blago se seficu eto ga u gradu kulture..
Vjerujem nego kontam dali ce ovaj kauboj sta poprimit normalno
Preljep grad , a ovima sto govore o Vojvodini bez Srbije neka razmisle o svom parcetu Bosne koliki bi bio kad bi svako uzeo svoj dio.
@Integrator Vojvodina ima blizu 70% Srba. Eto ostalo bi 0% Vovjodine :D
Cestitke dragi novosadjani.