Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steze se krug oko Beograda !
klix - u ili sabirajte lajkove kako treba ili nemojte nikako.
Bio je jedan i prije par godina. Napišite bolan u koliko sati, ako već objavljujete vijest!
Zao mi je albanaca - nije nikome prijatno ali ovo su normalne prirodne pojave, jer se nalazimo u trusnom podrucju. Nije cudno sto je vise zemljotresa u kratko vrijeme. Nakon prvog normalna reakcija zemlje - ploce je da se ona sad stabilizira - kao feder kad ga opalite trena vremena da se smiri - zato ovi sljedeci zemljotresi. Ljudi prave hajku oko toga da je sad ovo aman zaman, nije nego smo se mi zadesili u momentu kad je mediter.ploca aktivna
u protekla 24h na podrucju oko Albanije preko 20 zemljotresa . strasno 🙁🙁🙁
Aaaaa be zemo pashazote pashazot daj be ljimunad Sa tuljumb
@Anachronox , zreo si za ludnice.
28 septembar bice jos zemljotresa, Pripremi te se. cao
ovo nije nimalo dobro... ovoliko zemljotresa i to dobro ucestalo
Druze... nije ni lose. Nece se nista strasno desiti... Normalna prir.pojava samo nismo navikli na nju. U Japanu 2.x mjesecno zatrese se preko.7.5 rihtera :)
@DuleSavic bolje ovako pomalo nego da nakuplja pa da odvali jedan od 7
Ništa, evo kupio flixbus karte za Minhen