Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fašisti onemogućavaju normalan život ljudima.
Fasisti su oni koji su izisli na ulice. Da je korona islam mrzili bi koronu.. A ne bi mrzili one koji su instalirali koronu, kao sto su instalirali terrorizam. Kako to da je ovaj sljam sto je izasao na ulice, do juce mrzio muslimane a sad ne mrzi koronu???
Izadješ na proteste, policija počne da te tjera sa ulice, baca uzavac na tebe i kad situacija eskalira kažu, nasilni protesti, destruktivna skupina... Diktatura omotana u foliju demokratije.
I obično su svi etiketirani kao radikali, ekstremisti, nacisti, fašisti, teroristi..
Guraju narod u provaliju. Svi koji misle da ce ovo proci samo grdno se varaju i osjetice najvise na svijoj kozi.
ne protestuje narod od dragosti .sad koliko će uspjet? ali nezadovoljstvo se mora iskazati.sinoć jedna iz danske kaže da ne zna šta pada.nit kiša nit snijeg .hmmm.
Niste lijepo prenijeli vijest. Ljudi se protive covid pasosima i vakcinaciji i diskriminaciji
Podrska protestima u bilo kojoj formi...samo DAJ protesta!
To su svi plaćenici od onih što su i posijali virus. Nećeš vakcinu onda ćeš dobiti pendrek
Samo pendrekom protiv pandemije, ko neće vakcine, ima vaspitna palica!
te mjere nikad nisu imale veze sa virusom nego sa kontrolom ljudi. ovo je samo početak. uvođenje kontrole u međuljudske odnose.
Vid ba Kamiona Kinga đes ba kralju kako život hanuma djeca ono imal se đe posla vidim dobro te krenulo u prvi saff kad treba 💪 neka neka samo jako protiv čipovanja
Ne bi mjere ne bi vakcine a sta hoce onda? Volontirat na intenzivnoj?
Svima im treba po tuce vakcina zabit u guzove hahaha
Treba bagru rastjerat suzavcima, protest borba nizasta
Vidi ovog prvog debelog s naocalama onaj youtuber hahahahahahhha joj bosancerosa prvi kad treba belaj pravit
Ovo je opresivno i klerofasisticko ponasanje