Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ne rade šta preostaje mladima nego da se biju . Ekonomski propala država ogrezla u korupciji nema šta da ponudi svojoj budućnosti Da tamo nisu etnički podijeljeni bili bi se kao BBB i Torcida ili Delije i Grobari ili im pameti iz ovog kvarta protiv vaše glupe mahale.
SHIPERIA ubi go.vn.a i vratite otetu zemlju Unidet States of Albania
na shipke. Podrska Makedoncima!
e vi makedonci nemoj se pravit herojja znam vas da mi dodjete i tesetorica ja bi vas pojeo albansko srce je veliko to je nasa zemlja moj deda je 109 godina ziveo koji je rodjen u skoplje a vi nazat u bugarsku balkan je bio nas i bice necete mirno spavat stoko makedonska
Vidim da ovde ljudi nisu upuceni sta se desavalo u Makedoniji. U Makedoniji je bio rat 2001. borbe su se vodile u okolini Skoplja, a najzesce je bilo u Tetovu koji je danas podeljen grad.U tom periodu 2000-2001 izbio je rat na jugu Srbije kada su Albanci napali ali su brzo bili razbijeni, Ameri ih nisu branili tako da su siptari dobili po tamburi. Podrska braci Makedoncima od Srbina.
Kad će ovo bure baruta na red?
uuuu j*ote, sra-nje u Ruandi... pardon, Makedoniji...
moramo zakuvati silom ili milom novo nerede, ja sa svojih 35 email adresa i 65 nickova (na svim portalima) dacu tome prilog
he siptari prava marva , samo kad su 10 na jednoga. treba to sve za Indiju potjerati odakle potjecu