Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na istrajnosti
de bolan sjedi pojedi sta popij kusi se nadigo, ha ja bice vakta za protesta
Sada će opet Vučić organizovati neku frku na sjeveru Kosova ali mislim da su ga ljudi pročitali, nominovan za Oskara iz kategorije za najboljeg glumca
Protesti i jesu protiv Vučićevog obećanja Zapadu da će do 2024 riješiti pitanje Kosova, koje je Tadić svojevremeno odbio dati Merkelovoj.
Tadić je bio najbolji najiskreniji predsjednik Srbije, da ja na vlasti Srbija bi imala dobre odnose sa BiH i Hrvatskom Crnom Gorom itd.. Vučić je Šešeljov radikal, samo ta činjenica ne može donijeti dobre odnose sa komšijama.
Necete moci bez motke onog bolesnika maket…dzaba ovo sve
Aleksandar Vucic i njegov pajdas Brnabic ce biti zestoko urnisani po zatvorima
Vidio sa feđu
Morat ce Vucic otici...
beograd ke karleusin grad,zar ona to nije zabranila
Rto ce Glavonja Dodik smerit …
pametni
Jeste me odblokirali...
Super al dzaba
Ovako mogu da setaju narednih 100 godina, dobro je za zdravlje i duh. 😁
A gdje kartonska figura tjaleta🤣
Nisu oni Vučiću ni do koljena. Čovjek je vizionar. Vlada istom metodom kao i Erdogan.
Ovakvi proesti bi trebali i u BiH protiv dritanizacije i americkih pudlica
KAKO JE LEPO VIDETI NAROD NA ULICAMA BEOGRADA,A DA NISU SENDVIĆARI!!! DA LI SE CRVENE OVI SENDVIĆARI IZ R.S,C.G...KOJI PODRŽAVAJU REŽIM???
Tipična Srbija. Krenuli dobro poslije petog Oktobra 2000-te. Ne izdržaše dugo ubiše im ratni zločinci premijera države u Martu 2003-e. Da najotvorenijeg i najliberalnijeg reformistu u Srbiji eliminišu. Onda su došli Koštunica i Tadić, koji nisu ni sjenka Zorana Djindjića i bauljali tako do 2012-e. Ipak je u najvećoj mjeri sve to bilo OK u regiji u to doba. Onda su odlučili da se opet vrate u 90-e i da glasaju za iste likove.