Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi srbi su stvarnu blesavi ljudi.Hoće nešto što nije njihovo.To bi isto bilo da Mađari kažu e mi hoćemo Vojvodinu ili talijani da kažu e naš je Sanđak.Alo Srbi ohladite malo krajnje je vrijeme.
vojvodina i jeste madjarska bila do 1912.!
https://www.google.ba/search?q=srbija+1912+mapa&oq=sr&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j69i57j69i59.1761j0j7&client=ms-android-alcatel&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=d548RstOpYYkEM:
Čudni su ovi Srbi, čini mi se da će prvo priznat Kosovo a tek poslije da su počinili genocid ... ???
Zna se sve, samo se čeka pogodan trenutak.
I hrvati, albanci i crnogorci su dobili državu preko bošnjačkih leđa. Mi smo bili kolateralna šteta cijepanja Jugoslavije. Najviše su nas zavalili Hrvati. Još kad Kljuić kaže kako bez Hrvata ne bi bila izglasana nezavisnost na referendumu, trebao bi mu neko reći, ne bi bilo ni Hrvata ni Hrvatske. Vidimo koliko vole Bosnu u miru, i koliko se svim snagama trude da je sruše. Srbi ispadaju konstruktivni u poređenju sa katolibančugama.
U kojem paradžematu li tebe odgajaše . . . ? ? ?
Ma nema nista od ovog sve dok Svrbija prethodno ne prizna Kosovo kao suverenu susjednu drzavu kao i pokusaj pravljenja neke nove genocidne tvorevine kao ovdje u BiH.