Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatskom i Srbijom vladaju Bosanci a nasom dragom Bosnom karina Srbijanac bake i roker Crnogorac..
@etludoa Ne znam na cemu si, ali koliko vidim preopasno je. Ovaku nebulozu nisam cula od zadnjeg prenosa iz Parlamenta.
Ucio od najboljih pa otisao u lijepu Kroaciju da pokaze u praksi znanje iz lijepe nase BiH.
što čudno? svi mi Hrvati iz BiH imamo dvije, tri adrese, jednu u BiJ, jednu u HR, jednu u dijaspori.. .niste to znali do sada?
Bog i Hrvatii
www.youtube.com/watch?v=5Ap44NmQtjY
I ovaj se dojebao na Balkan samo kako bio još više i više hajrovao od glupog balkanca. Nije čestito ni sjedo u fotelju već se služi LAŽIMA. Šta će biti kasnije. Ne sumnjam ja da od ima bogatstvo (koje je stekao radom) ali opšte je poznato da se ogroman novac bez rada može steći jedino u vukojebinama od balkanskih zemalja naročito zemalja bivše Jugoslavije jer poznati smo kao lopovski narod. SVI! Da nismo svi lopovi nebi (naročito u BiH) godinama davali glasove za svoje KATILE!
Ovaj je ludji od Fadila..
e hebiga Crnoja, iako nisi jedini u Vladi s korijenima Hrvata iz BiH, jedini si rođen u BiH i baš ti moraš uprskati, miša mu....biži tam
NIKO U SVOJOJ ZEMLJI DOMOLJUB :) Zanimljiva je i evolucija hrvatskog riječnika od domobrana do domoljuba :)
@yolo nabijem ti kevu u dupe cigansko
pola hrvatske je porijklom iz BIH!
A oni kazu da su iz Irana..
@yolo i ako sam protiv agresiju ali HR je nastal na etnickom ciscenju tj. tz rs
Otkud sad pa to da su svi hrvati iz bih. Il samo oni koje treba odstraniti iz cistog hrvatskog drustva. A kucica u samoboru je ista koju mu je caca imao u hercegovini.
HDZ o Crnoji: "A svoj obol tokom rata dao je i borbi za opstojnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, braneći, a kasnije i oslobađajući "hrvatski!" kraljevski grad Jajce." Nastavlja se drsko i olako svojatanje bh. kulturno-historijskog naslijeđa od strane sljedbenika proustaškog i neofašističkog HDZ-a. Domaćim kvislinzima to je dodatni vjetar u leđa da nastave sa politikom negiranja svega što ima veze sa državotvornošću BiH. Karamarko, Crnoja, Čoviću i Čavara: No pasaran od antifašiste!
Kad im je ovo ministar kakvi li su ostali.
koji apsurd hahah , jučer predlaže registar izdajnika , a danas se odmah upisao u njega ... imam osjećaj za filing da ti nećes dugo bit ministar
ODMAH GA UPISAT U REGISTAR IZDAJNIKA KAO POČASNOG ! Ovaj navodni domoljubni šljam svugdje isti. Taman kad pomisliš da su tvoji apsolutni pobjednici, letvica se digne u nove visine :)))
kad iskompleksirani izdajnici hoce da prave register izdajnika... pa njemu tako Nesto bi trebalo da dobije ime npr. " Lista drzavnih crnoja"
hahah brata a platu zna primiti