Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OMG koje je ovo novinarstvo, "Kolindu i Josipovića"? Ili "Grabar-Kitarović i Josipovića", ili, ako išta, "Kolindu i Ivu".
...brzo će nju prozvat "koke"...
meni je kolinda dobra treba ;)
?
commie, nije valjda da se ne slazes da je dobra riba?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa pustite Kolindu nek' radi šta hoće :)))). I naši rade šta ih je volja, pa im ne fali ni dlaka sa glave!
Pa sama je tražila preseljenje i napravila pompu od toga, šta sad? I kad se to preseljenje odobri, onda opet ne valja. Svašta.
...kradezeovci su to...
Citam tekst i ne mogu da vjerujem... Ova si umislila kaoda je predsjednica SAD. Koje kutije sa tajnama, sifre, ugrozena bezbjednost cijelog svijeta....a gdje je tu kofercic sa sifrom za zapocinjanje 3 svjetskog rata....da se nije vec zagubio?? Koja ubleha!
:-) ... a tako ti je to u sredjenim zemljama, clanicama NATO-a ... za razliku od nekih u kojima se ne moze sacuvati cak ni original Daytonskog sporazuma, najbitnijeg dokumenta kojeg je potpisala :-) a sad, sto se tice kofercica, zamisli kako to vjerojatno ovdje izgleda: nadje se troglavo predsjednistvo, zovnu i Fikreta sa porte da ih ima cetvero, pa izvade karte i bace belu ... onaj koji prvi ima 20 do asa bira stranu koju ce se napasti, a ako neki izvadi i 50 do asa, on bira i cime ih napasti :-)
...što će se ova naizvaljivati tokom tijeka šefovanja...
Hebo te, kolike ima šake, samo mogu zamisliti kolika su joj stopala.
na zapadu ništa novo