Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve goli lopov od, Vardara pa, do Triglava, zato pljuju Jugu jer nisu mogli krasti i širiti nacionalozam skotovi razni
HAHA u jugi su i radnici u firmi krali,nikad alat ni materijal nisu morali kupiti. Danas nemozes saraf iznjeti iz firme.
Za 20 godina apsolutne vladavine Bandić je od Zagreba napravio privatnu prćiju ogrezlu u korupciji. Purgeri miševi tek sad kad je umro nešto kao čeprkaju, ali kasno, bijela čarapa rules.
U Bosnja su kriminalci ugledni gradjani....kad ih neko rokne kazu kako su ih svi voljeli
lijepi nas zagreb jedina metropola u regiji 🇭🇷💪 tu su uvijek dobrodosli gospon Covic, Dodik i Hrvati iz BiH
@BolaBolaBolaBola Posto godinama idem u Hrvatsku a i ove cu, uvjerio sam se da su uvijek dobrodošli Bosanci. Ti si za njih Bosanac kao i ja bio ti krscanin ili musliman. Ne znam kako imas volje pisat ovakve komentare kad si za njih samo Bosanac a ne Hrvat????
ma hebo zagreb. Kad će kod nas čistke da počnu?
Dok je Bandic bio ziv niko nista nije smijo...