Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.bo vas kralj aleksandar ko on neka licnost na.sere.m se u usta i njemu i svim dege.nerici.ma koji ga slijede.. j.eb.o ih on a oni njega..
NJEGOV PRADJED KRALJ ALEKSANDAR je bio veliki prijatelj muslimanima u BOSNI ...
Molim Sarajevo x.com da ne iznosite lazi za Kralja Aleksandra ll da ovakve teme ne postavlja na ovaj portal.I pored svega ostavili ste ovu stranicu za komentarisanje da svaki Bosnjak koji je kupio osnovnu skolu,moze da vredja takvu licnost.
DZEKA treba proglasiti bosnjackim SULTANOM a njegova zena treba biti SANEKA DZEKSON [cak ne mora da mjenja perzime].. to su dvoje bosnjacki muslimana koji su naivse uspjeli u inostratnstvu zadnjih godina..
E moj \"blow me\" tesko tebi kad si reta.rdiran..
ODAKLE VAM OVA GLYPOST DA SRBI PRESTOLONASLEDNIKA SMATRAJU NEBITNIM I ZA PODSMEH??????????????????? JEL TO MOZDA STAV DZAMAHIRIJSKE KOMUNISTICKE KLIKE NA 24 PROCENTA... PA KRENITE PO KUCAMA OD BANJALUKE DO NISA,U SKORO SVAKOJ DRUGOJ IMA NJEGOVA SLIKA! KOJE BRE GLYPOSTTI VI VALJATE DA JE TO STRASNO! MORA DA JE INFORMACIJA SA B92 ILI E NOVINA.MISLIM TO JE NJIHOVA PRICA !
Eto vam DOKAZA da Bee Haa je samo geografska odrednica.
Zaostavstina iz srednjeg vijeka
Bugarski kralj Simeon II iz njemačke plemićke loze Sachsen-Coburg und Gotha okrunjen je 1943. godine još kao šestogodišnji dječak. Tri godine kasnije komunisti su ga svrgnuli i oduzeli mu svu imovinu. zlocesti komunisti
I kralj staljinističko-fashističko-reketaških snaga u BiH, Zlajoglu Lagomdžioglu, njega ste zaboravili.
Reko Šešelj o \"kralju\": kakav je to kralj, dobio proljev pa se zasro od janjećih sarmica sa pavlakom?
kako da ne vladari na papiru pitaju se oni itekako ne bi ni postojali da se ne pitaju isto važi i za poznatu frazu pita se ko i engleska kraljica pa ko to vodi englesku nego kraljica kome premijer povjerava svoj mandat u engleskoj ili kada daje ostavku njoj ga daje.doduše u srbiji to nije tako transparentno ali bitno je da crkva stoji iza njega kao i iza politike srbije,uglavnom da ne serem kraljevine postoje kao i što su postojale koje se kriju iza demokratija (masonskih)
Cak nisam ni ostavio nacionalisticki komentar... :-)
jel mu ovo mlin za biber u ruci ?