Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad Jugoslavije, katastrofalna greška! Nažalost, nemamo baš neku veliku korist od toga što su neki postali toga svjesni tek nakon 30 godina!
Hrvati su takvi ljudi da normalan čovjek ne može trpiti njihov fašizam ni kad su manjina..
nekad su srbi Imali MORE I KOSOVO
pa sta drugo moze propagirati neka religijska organizacija?
nema glupljeg svijeta nego na ovim prostorima
Kamo sreće da su ovakve tekstove pisali devedesetih, pa bi im dosad možda bilo jasno ko je jedini parnter liberalne evrope na zapadnom balkanu.
Kakva je Hrvatska država najbolje je pitati hrvatske muslimane, po zagrebu, rijeci.... Hrvatska je jedna od rijetkih država možda jedina gdje postoje džamije sa munarama, neka me netko ispravi ako griješim... Ali zašto se stidjeti i reći da je to većinska katolička zemlja
@Bh1hrvat1 zasto se stidjeti i ne reci da je BiH vecinska zemlja 3muslimana a isto tako manjinska zemlja katolika
PA propagira i u BIH preko Dragan Čovića nsoitelj europskih vrijednsoti u tamnom vilajetu !
sto bi reko nas KLer u BIH olicen u covica kao Pape hdz ...
Katolicka crkva je izvor nacionalizma i sovinizma kako u Hrvatskoj tako i u BiH.
a šta vama hođe propagiraju suživot, ko što su govorili donedavno ako čestitaš katoliku Božić ili Uskrs grešnik si i priznaješ tuđe. toliko o vašim "pastirima" i suživotu
@M0stAr Znači ako nećeš da čestitaš nekome i ako ti je zabranjeno radi vjere da nekom čestitaš njihov vjerski praznik to je isto kao oživljavanje fašizma i to je poziv za šikaniranje naroda ? Bolestan si..
Pa isto mogu napisati i za srbiju i za bosnu, samo u bosni naravno sve je u 3je.
ono kad zapadni narod pocne pricat o crkvi a nema sta nisu napravili od nje u njihovim zemljama
@Balkab1996 vi tezite ka zapadu nije li tako
sve si dobro objasnio.........vjera se zloupotrebljava danas .....svagdje......na zalost
@DrVejsilHetjimitj svaka ideologija je zlo........mi smo to najbolje iskusili na ovim prostorima
Razvijenije zemlje imaju spravice slične alkotesterima i lideri zemalja , skupa s vjerskim poglavarima , u tranziciji moraju da duvaju u njih kako bi im bio izmjeren demokratski kapacitet. Te spravice se zovu qurčina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skontajte vi sad , kakva je katolička crkva i da li je fašistički nastrojena kad njen poglavar prije svega par dana objašnjava da Željko Komšić nije "zakoniti Hrvat" a Anti Paveliću služe misu u Širokom i on jeste "zakoniti Hrvat".
@DrVejsilHetjimitj Moreš , koga je to Vjeko , kuhar s OBNa zaklo? )))))))))))
@SkakaAbdulah Kokoš
Prenešeno sa objektivnog portala, barem što se tiče crkve i katolika... Njima bi bolje prilicilo ime ateist.hr
Sta drugo ocekivat od sljedbenika Stepinca deklarisanog ustase kojeg cak i svecem hoce da proglase...To je isto ko da od Grigorija i Kavazovica trazis da se ograde od cetnistva i ustastva