Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Stipe, pomaganje zločinaca je svuda kažnjivo jednako kao i skrivanje dokaza o zločinima, osim u HDZ-ovoj Hrvatskoj i naravno Srbiji. Ne moraš se ti takvim tipovima pravdati. Uradio si ono što bi uradio svaki pošten čovjek.
i neka je dao ..i svi treba da daju, jer jedino na taj način možemo ići naprijed.....to što srbija skriva, dokaze BiH , to što hrvatska skriva dokaze to je samo produbljivanje agonije, što se prije istina sazna, prije će biti mir na balkanu...svi znaju da se pucalo i svi vidjeli zločince, a sada nkakve dokumentacije nema...ako misliiš da \"nemaš oraha u džepu ,bujurm pokaži džepove pa da vidimo
to su luzeri moj stipe hahahaha
Zeljko Komsic, Stipe Mesic, Josip Broz, tri NAJVECA HRVATA, a Bogami i covjeka, koji su uvijek bili i bit ce ljudine u mojim ocima. Za takve ljude, i njihove ideje i zivot dao. ZA DOM, SPREMNI !!! Bosna 4ever
Stipe, preseli kod nas u Bosnu! Bićeš naš novi Tito!
e da ima neko da cenzuriše ove glupave i neinteligentne komentare...neuljudno vrijeđanje i primitivizam....ovakvo komentarisanje- lupanje,ko maksum po diviziji nam samo oduzima dragocjeno vrijeme... inače demokratija na ovim prostorima je još uvijek daleka misaona imenica,ako se i pojavi tu i tamo ubrzo biva ugušena od nedemokrata koji su mahom provincijalne face
koji martori komedijas i kreten :)))))))))))))))))
KOME SE PRAVDAŠ...VOLE TEBE SVI NORMALNI.A POŠTO BUDALE SU U VEČINI ONDA OČEKUJ DA TE NAPADAJU.
jedini drzavnik na balkanu koji je smogao snage da se suoci sa zlocinima koji su pocinjeniu u ime oslobodjenja Hrvatske od agresorske srpske armade , ovim cinom je samo pokazao da ako se postuju europske vrijednostoi na koje se danas svi pozivaju dolazite i dalje pod udar nacionalista savih strana , no svi takvi su u poredjenju ovoga velikog drzavnika samo mali misevi u odnosu na njega, Hrvatska je pod njegovim vodstvom zasluzila i zadrzala evropski respect a Josipovic je jedan mlakonja i dupel.iza.c srbije i njihovog projekta na ustrb BIH to je svima jasno, covjek koji je u pocewtku reklo bi se bio jedan smireni europski politicar no na koncu ipak je spao na jednog obicnog nacionalistu u bjelim rukavicama. Mlakonja i pi.c.k.i.c.a Mesic je zasluzio svo postovanje sa moje strane a svi koji ga mrzite i pljujetew po njemu ste samo kratkovidi looseri kako i sam rece. Dakle niste mu ni do koljenja , da ste mu malo vise od koljena do gore mogle ste jedino da mu ga o.r.a.l.n.o zadovoljite.
allo zgodni, nemoj vrijeđati orangutane :D. ma eto ga vama u sarajevo kad vam je tako drag, a da zlaja cvika svoje podređene nakon rata onda bi baš bilo zanimljivo čitati komentare. za ovo su krivi isključivo hrvati jer su ga čak 2 puta izabrali (shvatio bi da su jednom, zaje.bali se...)
Za razliku od tebe ja čitam zakone. Sa takvim primitivizmom od riječnika i stavovima ne bih se iznenadio i da nemaš posla. ;) Ljudi u nedostatku argumenata vrijeđaju ili ako im je siromašan vokabular onda psuju. Svaka daljnja diskusija s tobom je besmislena i ispod svake razine uljuđenog ophođenja.
Eto Stipe, nisi više ni ti netko, sada si na niskim granama ispod ptica seraćica
gdje je krvolok servski ratko mladic...? eno ga u cernom gradu (belom-vuko-smrradu) i mudda mu pocesskiva i miluje boris tadic...!!!
To zmaju Stipe...!!! mrzitelji Bosne i Hercegovine ko i istine i pravde sikter...!!! servani ti ga mogu samo dobro odduuddlati...!!!
Izm.et obični, ali, neka, sad Hrvati kukaju, a kad su ga dvaput birali, busali su se u prsa da su demokrati. neka im baš!
Jado ili mozda jadnice?? Sta se ti pravis pametan/na,ocito je tebi u glavi sve pobrkano,procita se pokoji clanak ili tekstic i mislis da sve znas o odgovornosti,lojalnosti ili ne daj Boze zakonskim regulativama? Prioritet i sta je iznad cega je nesto sto bi svakom covjeku bilo jasno a da ne govorim o etici! Zivota ti de se uhvati tog navodnog posla koji imas,iako je zivo cudo da tuka/tukan;)) poput tebe ima posao na ovom vremenu,mora da je poslovna tajna kako si dosao/la do posla pa se razumijes u cuvanje tajni??? Odpisaj u skokovima....
Govorite neka je dao kad je tuđe. Da je vaše dao bila bi totalno druga priča ;) Dati dokaze, svakako ali ne ih dilati bez ikakve odgovornosti i onako metodom uzmite što vam treba. Koja to država to tako radi? Samo banana država koju je Meske napravio. Za @XP Nacionalict je sam i time se ponosim. Volim svoje i držim do svoga, a tuđe poštujem. Šovinist nisam kao ti ;)