Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEST JEST FRANCUSKA PRIJATELJ ALI KAKO SRBE BOMBARDOVA 95 I 99 PRAVO PRIJATELJSKI
dok imamo sda nesposobnjakovice ne treba nam veci neprijatelj
Ovaj mi covjek lici na najveceg balvana u Srbiji. Ne mijesa se ni u sta, i kad jednom progovori, usere sve. Jos mu sad prpa Vojo dolazi na godisnji
..........gospon ukopnik...........nisam znao da je danas gay pride u beogradu.......govor drži vojka dr šešelj...........
Šta mislite zašto se Vučić uvlači Francuzima, Britancima i Njemcima? Zašto obnavlja odnose sa Albanijom i srece se sa premijerom Albanije? Žele progurati nezavisnost Republike Srpske, to je bio prvi i osnovni cilj Srbije. Mi Bošnjaci ne trebamo biti naivni, naoružati se i čekati priliku ...
i dobiti po picokari....Lozis se na rat a kada pukne pica,mlatices TI prvi,kako si bio tolerantan i ovo ono,nisi zeleo rat i sl.!!!
kako da se naoruzavate? pa neki tvoji kazu da ste vec do zuba naoruzani..kome ja sad da verujem?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Turski Adese otvara vrata za bh. prehrambene proizvode u svojim supermarketima KLIX JEL MOŽE KOJA VIJEST O OVOME A NE SAMO O NIKOLIĆU I EKIPI.
Nece da moze.......
Koliki ti imas komplex na mene brate dragi gdje god ja bacim koment eto mog komplexaša da baci re na moj koment.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao da BiH treba neko sa strane da je destabilizuje. Svi se izmedju sebe ne podnose i niko ne zeli da zivi zajedno. Jedni bi da se odvoje, drugi da dobiju entitet pa da se odvoje, a treci bi da sve prisvoje. Bas nam treba neko sa strane da nas posvadja. Nismo dovoljno posvadjani. Uopste nismo kao rogovi u vreci. Prava idila u Bosni.
E bili smo zabrinuti ,sad nam je lakše :D
Pa cujte Vucic mijenja dlaku a cud nikada. Kao mirotvorci, nece napasti a ovamo parade i saradnja sa Rusijom. Naravno da cete napast ali sada cemo biti puno spremniji. Nismo vise kurbani. I mi cemo sada raditi ratne zlocine.
jel ste sad nabavili turbo starke?
Ne nabavili smo turbo traktore - Brojno stanje nije bitno. Bitan je dzihad i sehidske operacije. 1 za 10. Sellam srbuljice.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sta ima Srbija sa BiH i zasto bi je neko destabilizovao? Strateski cilj Srbije je referendum u RS-u i prisajedinjavanje sa maticom a BiH je za nas totalno neinteresantna i nebitna
koliko ja vidim bosnjama se lose pise..pre neki dan Mile bio pocasni gost na sastanku svetske vlade u senci..sta je iza zatvorenih vrata dogovoreno niko ne zna ali je odmah posle toga Mile pisao UN-u..nesto se iza brda valja ali sigurno je da Mile potpuno dominira i da je rastanak tu odmah iza ugla
Sumadinac zar ti nisi u zatvoru? Neki dan neka silovanja baba u Jagodini pa rekoh nije valjda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbija ima problema da stabilizira samu sebe!!! Svako 3-4 godine jedan dio se odvoji, a da destabilizira BiH :D A BiH je opet stabilna u PM. Ne znam samo u cemu to vide stabilnost BiH???
A koji se to dio Srbije sem Kosova odvojio prosvjetli me?
Poslije raspada Yuge jel bila CG sa Srbijom? JEST Jel se odvoila? Jest! nakon par god Kosovo! Ubro ce i Sandzak da bar bude Republika :) a ni Vojvodina nije daleko. Trebal jos?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
........stiže grobaru šef iz haga..........sad će biti tarapana...........kada vojka progovori......
samo vam budala moze vjerovati