Za savjete i organizovanje skupova
0
Nikolić plaća Montgomeryju 7.500 eura mjesečno
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Ljudi sve je moguce danas Lova vrti gdje metak ne moze., cafiri su to i jedni i drugi.
eh sad znate kako je srbija koristila titovo drzavno zlato za vrijeme rata, i zasto je brdo zapadnih politicara bilo na srpskoj strani. a to zlato je namjerno namjenjeno da se koristi u svrhu zaustavljanja raspada jugoslavije inace.
pa nikolića je šešelj istjerao kad je saznao preko rusa da je nikolić agent MI6 šta je čudno da je s montgomerijem u istom timu to je sve anglocionizam
Aman, ljudi, sve ovo ste imali pre najmanje 15 dana u beogradskom Kuriru... Pa citajte malo online izdanja... Citav skandal ispao...
kreiranje američke politike spram balkana.pogrešna intrepretacija je usmjeravanje u pogrešnom smjeru.lobiranje za aplikaciju u .destabilizacija evrope u germanizaciji je neminovnost. fiskalizacija je norma pri fiskalnim sistemima , isključivanje nominalizacije u pračenju kalorične mase. apsolutna digitalizacija , umrežavanje u nuklearnu genetiku.pandorina kutija u naivnom egoizmu. germani .imaju li ili ne pravo na prostor kao etničke\' zajednice svi u odredženo. - markiranom , prostoru.individualno pravo nad kolektivo je zločin.kolateralna kazna je neminovnost.
Montgomery, za kolko ces izjavit da ti je mama prostitutka?
Kladim se da je i onaj Svedjanin Karl Bildt tu nedje.
Nista novo. DODO godisnje podmazuje americku administraciju sa po 20 miliona. Takodje bilo u Danima.
i ti si srbske krvi,ma koliko god bježao od toga.Znam da istina boli,ali tako je! Srbine islamske vjere!
Srbi placaju a Bosnjaci sadake traze.
zasto je toliko vazno sta je on rekao ..... pa na hiljade drugih kaze onako kako treba ..... jedino on ide na ruku vlahadiji... a vrlo je bitan , skoro kao ovaj moj komentar ovde sto ima uticaja na nesto :)
hahahaha ovog dodik placa da pametuje o ocepljenju pred izbore hahhaha
Čisto sumnjam da će u Srbiji biti \"opći\" izbori. Brutalna kroatizacija bosanskog jezika se nastavlja.
Bosanci ne pisu \"zmurke\" zna se ciji je to izraz.... zna se ko ovakve komentare moze pisati...... @@e MOZE koja si ti buda,letina zna se ko je djecu ub,ijao i ko moze takav komentar napisati. mrs mr,cino u sumu
da, mi cemo ovo, mi cemo ono. Najjadnija ste nacija svijeta. Niste vi vjernici vi ste alkoholicari. Pa vi nemate mozga nizasta sto dokazuju i ovi vasi komentari. Jadnici. A znamo skim imamo posla, ni sa kim. Jer ste vi jedno veliko nista.
cedto vi cete da ga podudlate uskoro. Poslje 500 godina josh niste shvatili sa kime imate posla.... Niste uspjeli 92.. i to vam je muka... za 50 god ce nas bude duplo vishe pa cemo oda zmurke da se igramo... znate vi dobro ko je najludji na balkanu i KO M.U.D.A DO KOLJENA IMA!!! Na.je.bacemo vam se ma.jki i krv.av.ih leseva vase djece.
@Milorad zato mi u dijaspori, sve dublje zilet u Srpski obraz guramo..... mislim vec ste poznati kao zaostale ksenofobicne zvijeri ove planete....