Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Red je da se prvo predsednici sastanu. Josipović glumi neku veličinu, ali to je njegov problem.
Za prvi susret na nivou predsjednika zemalja nije problematican Nikolic... On je vec pokazao dobru volju!
Treba pohvaliti napore Predjednika Srbije Tomislava Nikolica da se normalizuju odnosi.
Pa i ja mislim da je logicno da se prvo susretnu predsjednici drzava pa potom premijeri!
Dragi "Pravda", toliko mrznje iz nekoliko redova retko se cuje. Srbija jeste ratovala kroz istoriju ali uvek na pravoj strani. Srbija i Srbi u Bosni Vam je sviima napravila drzavu posle Drugog svetskog rata. Prigrlila one koji su bili na strani Hitlera, pa kad je Hitler izgubio, poceli izvikivati da su Srbi njihova braca. Mnogi zlocini su se dogodili nad Srbima u poslednjem ratu ali retoriku kao Vasa, necete cuti nigde. Pitam se da li Vi uopste imate i pojam sta se u poslednjem ratu dogodilo ili pricate po instrukcijama?
Konacno neko , da se zalaze za Srbiju i njene interese!
Predsednik Nikolic je jos jednom pokazao zemlja Srbija ima za cilj da jaca odnose i sa drugim zemljama,samo takvim pristupom nasa zemlja ide napred.
Predsjednik Josipovic menja misljenja svakih 10 dana... Mislim da je Nikolic potpuno u pravu!
Ja neznam kako bi se osecao predsednik hrvatske da je ovako nesto Dacic bio uradio,tj da se sastao prvo sa Milanovicem pa tek onda da su se sastala dva predsednika.
Neka prica ko sta hoce ali je Nikolic u pravu da su prvo trebali da se sastanu prjedsednici dve drzave pa tek onda da se sastanu premijeri.
U ovome slucaju moram da se slozim sa srbijanskim prjedsednikom Nikolicam da su trebal;i prvo da se sastanu prjedsednici pa tek onda premijeri dve drzave.
@Bosnjak Hoces reci kada je Toma obilazio Republiku Srpsku on se sreo sa Dodom, predsjednikom tog entiteta. Zaboravljas da Bakir ne zeli da se sretne s njim. Ostao jadan u proslosti svoga baba.
Hajde Ivo sastani se sa Tomo, sto ti izigravas? Ako se nadjes s njim, mozda prestane cmizdriti
Josipovic pocinje me podsjecati na Tudjmana. Hrvati jarani, 21 vijek je. Mogli biste se vi i ovi nasi politicari probudit i radili na pomirenju sa Srbima. Mozda se tada i oni opamete
Neka netko javi Josipovicu da je rat prosao i da Hrvatska ulazi u EU. To znaci da moraju imati dobre odnose sa susjedima. A posto ce biti dio EU, moraju davati primjer i okanuti se vjecite uloge zrtve