Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, i za predsednika dodika i za predsednika Nikolića.predsednik Srbije na proslavi drzavnog praznika RS,normalno.
pecaros,podrazumeva se,majka mu stara.
Koautori istog djela ! Naslov zajedničkog djela: Genocid
A Dodik konto' da ide u Ameriku i da ga je Trump pozvao, a ono bio Nikolic hahahahah
Svaki od njih zločinac za min.dvojicu .
Šta ti je ljubav.Dva međeda u zagrljaju.
Kazu pronasli su resenje za zagadjenje u Sarajevu.Svaki stanovnik ce dobiti po jednu kamilu i tako se smanjiti broj automobila na ulicama.
jebes tu posjetu kad te samo srbi pozovu u bih kako ja vidim srbi samo sebe pozivaju dodik vucica i nikolica u sumsku dodik ide kod vucica i nikolica u beograd da moli ivanic ide kod dodika nikolic kod ivanica i tako u krug hahaha jesu priznati i pozeljni
Srbi su čobani od iskona. A čobani vole hodati. Ostalo u gen.materijalu.
Eeee Nikolicu znamo mi tebe i tvoje vojevanje..Kakvo je to prijateljstvo za BIH kad ne postujes ustavni sud te iste zemlje..Ides u genocidnu tvorevinu,idi jos povedi Kacavendu da vas prosveti,djubrad!!!!
Srbija ce nekome osigurati napredak??Pa najjadniji ste u regionu po svim ekonomskim parametrima nahranite gladne u srbiji pa pricajte o pomoci nekom cccccc
buhtla,ti i tvoji me bas slatko nasmejete vasim komentarima. Kada hocu da se opustim ja pravo na klix da se smejem bosanskim ''vicevima'':-)
Grobaru, RC je BiH ako ne znaš, što znači da nikakvo majmunisanje sa pojmovima, da ne kažem dr..kanje, ti ne pije vode. Znači ako hoćeš odnos to znači sa cijeom BiH, dođeš u Sarajevo i to ti je to! Sikter inače od BiH, JASNO!!
Uz.je.bali su se četalji plaho oko Bosne nam i Hercegovine
srbi su imali priliku 1992 kada su dobili sve od JNA i nisu odveli muslimanski narod u nestanak nego su napravili Genocidnu tvorevinu zla na okupiranom dijelu Države Bosne i Hercegovine da smo mi muslimani imali oružje J N A srbi bi bili u BG pašaluku jer su to jedna obična horda koja sa artiljerijom i sa sigurne daljine ubija žene i djecu.
jes mu drago sto je konacno nakon 4 mjeseca otisao u beograd
p e d e r i
Nece te ni tvoji Dodiče!
Veliki INTELEKTUALNI likovi !!!
A Nikolic se zalio da im je nestalo aparata...