Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikolić počeo malo bildati pa misli da je putin
imas rusiu i kinu i sta ce ti ko vise ?????
Mislim da niko u VS nema interes da Kosovo postane član UN-a. Mislim na države ,ali ima pojedinaca koji za novac čine mnoge stvari.
Postaje već smješan pokušaj nazovi vlasti iz Prištine.
Pored sto drzava na svijetu ne trebaju oni ni priznavati. Kosovo je i onako nezavisna drzava i ne zavisi od njihovog priznanja.
Njih je amerika priznala i to im je dovoljno, a ne brinite se imaju albanci dosta love da potplate i srpske politicare da priznaju kosovo. A koliko je srbija mocna dovoljno govori tekst na srpskim portalima da srpska policija ne smije da uđe u opstinu bujanovac koja je u srbiji a vecinsko stanovnistvo je albansko. Eno zgazise policajca koji preminuo poslije i opet ne prave racije po bujanovcu
Srpski predsjednik, ne srbijanski. Kako ste samo tako lako prihvatili ustaski rjecnik? Je li vam Mile Budak lektor?
Ko vam je servima kriv sto prihvacate ustaski rjecnik?
Kakav si tek ti mongoloid kad pises "servima"? Mogu samo da zamislim tvoj tupi pogled i ostatak njuske, pa sam srecan sto te ne vidim. Hajde ti mene, zlato moje, zaobidji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma koga boli K za to? Pogledaj ovaj link Nikolicu pa vidi http://www.mfa-ks.net/?page=3,33 Kosovo je davno republjik. Otiđi u Prištinu i zamaši sa srbijanskom zastavom :D
Ne moram ja mahati.. Eno je vihori se ona sama kod one zgrade vlade..
Ne moram ja mahati.. Eno je vihori se ona sama kod one zgrade vlade..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srbija je cjenjena zemlja u svijetu...sigurno imate podršku na sve strane..
Malo nas zezaju ovi nasi sto I sada kolju po Siriji I Egiptu, ili pak ovo malo vehabija, teroristickih kampova I sl.
E jesi ti glup covjek! Pa Kosovo vise nikada nece biti dio Srbije. Moze biti samo obratno, da Kosovo pocne polako otkidati dio-po-dio Srbije. Nikada vise srbijanska vojska i policija nece kontrolisati Kosovo. Popusili ste ga covjece na Kosovu! Dozovi se!
Dobro bre ti si jedini ovde glup! Naravno da je tako, i to zna svaki covek u Srbiji, ali svako. Pa vec sto godina Srbija nema kontrolu sta se radilo dole, mnogi nikad nisu ni prisli Kosovu ili Jugu Srbije. Radi se o sledecoj stvari, napraviti najbolje sto se moze za svoju drzavu, oklevati, traziti nesto za uzvrat, ne popustati, slomiti krila mladoj drzavi nas vim poljima, zasto mislis da je to SRbiji zabranjeno, vidis da ni Evropa nije sigurna sta se sme sta se ne sme. Tako da Kosovo nikad nece postati prava drzava, vec siromasna kolonija, pogotovo dok Srbija mu zabranjuje prolaske kroz Srbiju, prelete aviona, zabarikadirani su, moraju da obilaze, zato svi idu preko aerodroma. Znaci ne vidim nista lose ako Srbija radi ovako! Kad su nam otkinuli deo teritorije, najmanje sto mozemo je da to KOsovo iskoristimo za bilo sta, da se zalimo stalno, da im stalno nabijamo na nos Kosovo, zasto tek tako odustatu? Popusili ili ne, imamo pravo da ih saplicemo gde go mozemo.
Vi nikako da naucite da se treba slagati s komsijama, pa bili oni pojedinci, porodice ili drzave. Ali doci ce vrijeme pa cete to opet uciti, ne brini se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
regularboy@@@ Tvoja žena se stalno sexa sa mojim krmkom(173kg)i ti ništa nemožeš učiniti protiv toga hihihihihihihihihihi a mama ti se je.be sa vašim TEHNOLOŠKIM(čudom)MAGARETOM pa si im ti postao dijete sa tehničkom greškom(bez mozga)
Ako se prizna Kosovo, onda treba priznat i RS. To je logika jasnako dan, onda kad cujem base debile nesto kad pocnu pricat, pa i RS ima granice. :S
kakve veze rs ima sa kosovom ,kosovo je historijska autonomna regija,rs nije nista do genocidna tvorevina nastala na krvlju bosnjackog i hrvatskog naroda ? rs nema nikakve granice to sto vi izmisljate imaginarne granice dovoljno govori o vasoj intelektualnoj svijesti
u Kosovu su uvijek zivjeli pravoslavci ali poslije 2.svj rata dolaze siptari i tamo se mnoze ko zecevi i sad odjednom dobijaju taj dio Srbije, a svako nornalan zna Da amerika stoji uz Kosovo jer si bogati rudama sto amerika maksimalno iskoristava. Kosovo je srbija kao sto je i RS Bosna i Hercegovina! Logika jednostavno govori ako je Kosovo nezavisno onda to treba biti i RS, nama ne ide nikako u korist nezavidnost Kosova, i to je to!!! Budi realan malo!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kako zar još ga nisu priznali ,treba to pod hitni postupak priznati jer mislim glupo je poricati i ne priznavati zemlju koja ima svoje granice,svoju historiju,kulturu,jezik pa sve do vlade,premijera i predsjednika.Tako da ne razumijem zašto se već jednom ne prizna nezavisna Republika Kosovo.
Naravno da treba jer Kosovo je autoput za nezavisnost RS. I onda balije adios.
sta je ta tvoja tkz. rs ? to ja mislim ni u knjigama ne postoji
izgubili ste Kosovo , za neko vrijeme će te izgubiti i Vojvodinu i ne možete ništa da učinite povodom toga hihihi
Vi balije izgleda volite izmisljati istoriju kada vec nemate svoju.
a koja je tvoja historija??? da izgubite svaki rat koji ste vodili i da ste servi Turcima hihihi