Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neces ti puno glasova uzeti,nazalost, odredjeni procenat u urbanim sredinama ali je opancara daleko vise...
@fanaticos1 Reče Bošnjo koji 25 godina glasa za islamističku SDA. Eto nek ste vi izabrali evropsko pa ajde da vidimo sta ima u srpskom dvoristu.
U Srbiji su za razliku od okolnih zemalja dozvoljeni i ovakvi NATO plaćenici da iznesu svoje mišljenje, kao i žene u crnom npr. Ima li u Sarajevu da je neko za Rusiju ili za neutralnost? Ima li neko da razvije transparent za srpske žrtve u Bratuncu u centru Sarajeva? To je ta međa između ekstremista i jednoumlja i demokratičnosti.
Bravo, svaka čast, ovakvu Srbiju želimo, Zapadnu, modernu i prosperitetnu! Poz iz Hrvatske!
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najomraženija,najsiromašnija i najzaostalnija država u Evropi.
Jeste medju najsiromasnijima ali nije na vrhu, tu su Moldavija, Ukrajina, Belorusija, Albanija, BiH i Makedonija ispred
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najomraženija,najsiromašnija i najzaostalnija država u Evropi.
Molba KLIXu:Eccoolo, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777 ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
prirodno stanje srbije je nacionalizam i hrvatske fašizam...sve ostalo je mučenje za njih...
@c.vila 1 Ma ja, Srbi smrde, Hrvati smrde, samo Bošnjaci mirišu. A u vrhu politike SDA od 1993.
E ovako izgleda globalista u Srbiji.
A NAS BAKIR IZGLEDA SE ZALAZE SA DODIKOM ZA RUSKE OKOVE.
Jadni studenata koje ti ucis, 100 puta je vece zlo NATO i amerikanci nego rusi...
Kad bi Srbija usla u Nato, bila bi cenjenija od Hrvatske i Albanije, samim tim bi lakse povratila Kosovo, ali mi jednostavno necemo u Nato, jer je to stvar principa.
Tko vi ? Tji sa Srbijom isto kao i ja imaš posla al etsigurno si pravoslavne vjere inace bi smatrao BiH svojom domovinom
Neće ništa postići jer većina srbendih voli Rusiju a Rusija propada ko Grčka
A EU nije okov??
I mi Bošnjaci bi trebali biti, šta? Zahvalni što je neko u Srbiji protiv ruskih "okova", pri tome zaboravljajući da cijenimo rusku ulogu u očivanju Assada - legitimnog predsjednika Sirije. Jer svaki Bošnjak s kojim sam pričao, na strani je Assada, a ne Amerike.
Bas je Rusija za Asada zbog Asada ,a ne zbog jedine baze koji imaju na toplim morima.
koliko postotaka gasova u Srbiji ima ovaj gospodin i njegova stranka