Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami junaci , cim malo su ugrozeni bjeze tako ce i ovi nasi misevi i dezerteri kad krene brod da tone zvani SDA ...
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Meetcriss.ml
E čuj ovo,"nikad neću odstupiti"a već odstupio u Mađarsku.
Tipični balkanski političar. Svi su krivi što se on obogatio samo on nije. Njega narod kao voli, ali ga politički proganjaju.
ovaj mali desnicar je prirodno utociste potrazio kod hitlera iz susjedstva - orbana ...
pravo lice i nalicje politicara. To su ljigavci koje bira stoka koja se zove narod
Nek dodje u BejHa gdje je Korupcija najnormalnija stvar i legalna je, moze cak i ako ubije nekog 30 dana godisnjeg uzeti
Eh da je nama jedan Zaev a ne poluzuta spodoba
Ovaj je kokošar suđen zbog korupcije i korištenja službenog Mercedesa u privatne svrhe. -Pa kod nas bi se od liste ovakvih prestupitelja mogla knjiga napisati 😈
Ovako bi nasi papani isto kidnuli negdje kada bi se pojavio nekoruptan i SPOSOBAN tuzioc i jebao im materesinu a ima bezbroj razloga za to! Ali nismo te srece da se pojavi tuzilac tog kalibra.
Ovdje nije dorastao ovim našim, nije ni pola familije zaposlio, kod nas ništa ispod 5/6, ona 1/6 su porodični neprijatelji. Mađarski je on nivo.
Sta ces u Madzarskoj! Dodji u BIH ovdje su se skrasile sve lopuze iz bivse YU!
Mozes vjeran orupciji biti samo, ti da si zelio biti vijeran zemlji ne bi bio korumpiran, smece jedno!