Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi u p.m. seljacino jedna! Koju god vijest da procitam moram da preskacem tvoje gluposti. Nisam vidio ludjeg i besposlenijeg covjeka.
\"\"\"U presudi Međunarodnog suda pravde imamo bitne stavove. Srbija nije izvršila genocid, niti je odgovorna za izvršenje genocida u Srebrenici, ali jeste za to što nije učinila ništa da ga spreči. Ako je najviši sud UN upotrebio pojam genocid za ono što se dogodilo na tom području, onda i rezolucija koja osuđuje to što se dogodilo mora tako kvalifikovati taj slučaj\", smatra Stojanović\"\"\" kaze se precoznije: mi srbi servi smo najgori narod sto postoji na svjetu-mi se pomosimo nasim divljackim hordmama krvolocnim siledzijama beba;djece,djevojaka,djecaka,zena,mladica,staraca i nenaoruzanih dusa...samo ce kad bude takva deklaracija moci nacisticki kolektivni srbski nacizam MOZDA shvatit sta je u dubini?! a ja se licni nicemu ljudskom i casnom ne nadam od nacisticke srbadije koja kolektivno cuva,krije i podrzava hitlera ratka mladica i hadzica! BiH4EVER!.